cover Hungry Investors

Hungry Investors (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
1
HD

Investeerders Jon Taffer, John Besh en Tiffany Derry laten twee BBQ-restaurants strijden voor een geldbedrag om in hun zaak te steken. Doorstaat de zelf benoemde BBQ King de test of gaat de authentieke westernkok er met het geld vandoor?

De investeerders zetten een koppige steakhouseveteraan met de perfecte prime rib tegenover een ouderwetse uitbater met een opgeblazen ego in de strijd om een investering.

Een tacokoningin bidt voor een investeringswonder en een luie tamale-man probeert z'n vader op te volgen. Kunnen de investeerders beslissen wie hun geld het meest verdient?

Een dronken sushichef schotelt een uiterst beledigend gerecht voor en een andere chef heeft een geheim dat het voortbestaan van zijn bedrijf bedreigt. Zullen de investeerders het eens worden over een investering?

Twee chique restaurants in Las Vegas - de ene brutale eigenaar beledigt de investeerders en de ander heeft een koppige kok. Welk restaurant verdient de investering het meest?

Twee eetcafé's willen een investering zodat ze hun brood kunnen blijven verdienen. Het wordt één chef-kok te heet onder de voeten. Gokken de investeerders nu op de groovy gerechten van de ander?

Twee historische broodjeszaken in New Orleans hongeren naar een investering. Een zoon laat zich de kaas van het brood eten door zijn snel aangebrande vader en hun concurrenten zien er geen brood in om bij te leren.

Een oesterconfrontatie tussen twee creoolse restaurants! De investeerders komen met pareltjes van advies, maar de ene eigenaar klapt dicht en de ander houdt zijn zaak niet schoon genoeg.

In New York moeten twee pizzeria's tegen elkaar strijden om hun brood te kunnen blijven verdienen. Een kampioen pizza gooien heeft z'n zaakjes niet voor elkaar en z'n concurrent laat door z'n houding z'n kans op de overwinning verpieteren.

In deze sandwichschermutseling neemt de derde generatie van een deli het op tegen de zelfverklaarde heldenkoning. Welk restaurant brengt het meeste brood op de plank voor de investeerders?

In Los Angeles pakken de investeerders twee sissend hete burgertenten aan. Kan een familietraditie van 70 jaar een standvastige burgernazi aan in de strijd om de investering?

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Hungry Investors

Hungry Investors

Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
IPS
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
1 januari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie