cover Criminal Minds: Beyond Borders
still Ziggo On Demand Criminal Minds: Beyond Borders

Criminal Minds: Beyond Borders (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
39 minuten | Engels
3 g a t
HD

De baas van de eenheid, Jack Gannet, en zijn International Response Team (IRT) reizen naar Thailand als drie Amerikaanse vrijwilligers vermist raken tijdens hun tocht naar Bangkok. Ze ontmoeten voormalig collega Clara Seger, die ze helpt snel bewijs te vinden dat leidt naar de dader, voordat een storm de sporen wist.

Als een Amerikaan na een festival in Mumbai wakker wordt zonder een nier en z'n vriend weg is, wijst het onderzoek van het International Response Team erop dat de verdachte niet alleen maar organen verhandelt op de zwarte markt.

Het International Response Team reist naar Caïro als een Egyptisch-Amerikaanse oud-soldaat omkomt bij een gasaanval en z'n vriend vermist wordt.

Het International Response Team gaat naar Parijs om een verdachte te zoeken die het voorzien heeft op de Amerikanen die er wonen.

Het International Response Team reist naar Japan, waar het team de plaatselijke politie bijstaat in het onderzoek naar een reeks moorden, die op zelfmoord moeten lijken. Mae probeert Clara te stimuleren eropuit te gaan en te genieten.

Het International Response Team gaat naar Belize om een echtpaar te zoeken dat op hun huwelijksreis verdween. Het lijkt op een doelgerichte ontvoering.

Het International Response Team reist naar Marokko als een gepensioneerd stel uit Idaho wordt ontvoerd terwijl ze het land tijdens een cruise bezoeken.

Een vrouw is met haar familie op vakantie in Mexico en wordt slachtoffer van een misdrijf. Het International Response Team doet onderzoek naar haar echtgenoot als hoofdverdachte nadat hij is gevlucht.

Als een Amerikaans meisje vertrekt naar haar vriendje in Turkije, vermoedt het International Response Team dat ze gevaar loopt als ze wordt misleid door iemand die doet alsof hij haar vriendje is.

Als Amerikaanse slachtoffers op meerdere locaties op Cuba worden gevonden, reist het International Response Team naar het eiland en zoekt naar mogelijke seriemoordenaars.

Wanneer een Amerikaanse student die in Johannesburg werkt, wordt vermoord en z'n broer vermist wordt, vermoedt het International Response Team dat een bende achter beide zaken zit. Jack werkt aan de zaak met inspecteur Ananda Doshi, een profiler met wie hij eerder heeft gewerkt en die op onorthodoxe wijze onderzoek doet.

Het IRT gaat naar Pamplona in Spanje tijdens de stierenrennen. De oren van een vermiste Amerikaanse toerist worden gevonden en het team vermoedt dat het misdrijf een politieke achtergrond heeft.

Het International Response Team haast zich naar Haïti wanneer de jonge dochter van een Amerikaanse familie die het eiland bezoekt, wordt ontvoerd. Jack en z'n vrouw, Karen, zwaaien hun dochter uit, die naar de universiteit gaat.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Criminal Minds: Beyond Borders

Criminal Minds: Beyond Borders

Genre
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 januari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie