cover Criminal Minds
still Ziggo On Demand Criminal Minds

Criminal Minds (Seizoen 11)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

De BAU is op zoek naar een moordenaar die kenmerkende tekens achterlaat op gezichten van slachtoffers, met de hulp van een potentieel nieuw teamlid, forensisch psychologe dr Tara Lewis.

Als een bus in Los Angeles wordt aangevallen met saringas, moet de BAU snel handelen om de verdachte te vinden voordat er een grotere aanslag plaatsvindt.

Als in Savannah bruiden worden vermoord op de dag voor hun bruiloft, vermoedt de BAU dat dit het werk is van een afgewezen dader.

Als drie restaurantmedewerkers worden gedood bij een overval in Las Vegas, New Mexico, zoekt de BAU naar aanwijzingen in een cold case die zes jaar eerder in het stadje plaatsvond.

Als de BAU gevallen in Detroit onderzoekt waar lichamen worden verwerkt in macabere graffiti, denken ze dat een mysterieuze maar beruchte straatkunstenaar de dader kan zijn. Dr Lewis heeft moeite haar relatie met haar verloofde en haar werk te combineren.

Als een vrouw wordt vermoord in een stadje vol zedendelinquenten, heeft de BAU genoeg verdachten. Lewis krijgt een carrièremogelijkheid die kan inhouden dat ze de BAU gaat verlaten.

De BAU helpt Rossi's dochter, die journalist is, bij het onderzoek naar de verdwijning van een student. Het team wordt opgeschrikt door de dood van Giuseppe Montolo in de gevangenis, nadat hij Morgan had gewaarschuwd voor de 'Dirty Dozen', en JJ komt terug van zwangerschapsverlof.

De BAU jaagt op een dader in Phoenix die slachtoffers ontvoert en martelt slachtoffers door ze niet te laten slapen. Hotch en Garcia reageren op de bedreiging door een groep huurmoordenaars.

Als twee undercoveragenten van de narcoticabrigade worden vermoord en een derde wordt vermist, onderzoekt de BAU samen met de NSA of er een ondergronds internet-drugssyndicaat bij betrokken is. Hotch hoopt dat de samenwerking met de NSA helpt om de Dirty Dozen te vinden.

De BAU zoekt naar een dader die wellicht een fascinatie heeft voor medische experimenten.

De BAU hanteert een ingewikkelde strategie om te proberen het huurmoordenaarssyndicaat 'Dirty Dozen' op te rollen, waarbij Reid een centrale rol speelt.

Als er op openbare plekken in heel Boston lichamen worden gevonden, onderzoekt de BAU of een taxi- of deeltaxiservice die de slachtoffers voor hun dood hebben gebruikt, hen kan leiden naar de dader.

De BAU speurt naar een motief en een dader als in het zuiden van de VS slachtoffers in toiletten van wegrestaurants worden gevonden.

Als een 18-jarig meisje weet te ontsnappen uit een huis in een buitenwijk, waar ze jarenlang met twee andere vrouwen gevangen heeft gezeten, gaat de BAU op zoek naar hun ontvoerder.

De BAU zoekt in Los Angeles naar een verdachte die door slachtoffers in hun huis wordt binnengelaten, zo is op bewakingsbeelden te zien.

Als Morgan wordt ontvoerd, zet de BAU alles op alles om hem te vinden en zijn leven te redden.

De BAU gaat naar Wichita om de dader te vinden die kinderen ontvoert als hun ouders liggen te slapen. Morgan wil weten wie de aanval op hem op zijn geweten heeft.

Als iemand de BAU aanvalt, gaat het team op zoek naar de verantwoordelijke.

Als Emily Prentiss, die ooit bij de BAU werkte en nu agent van Interpol is, een internationaal gezochte seriemoordenaar opspoort, schakelt ze de hulp in van haar vrienden van de BAU omdat ze zeker weet dat hij op Amerikaanse bodem zal toeslaan. De BAU moet daarnaast het vertrek van Morgan verwerken.

De BAU zoekt een dader die opzettelijk slachtoffers verminkt. Rossi heeft een ongemakkelijk weerzien met zijn ex-vrouw, Hayden Montgomery, die zijn dochter Joy bijna 30 jaar verborgen heeft gehouden voor hem.

Als cipiers in Virginia een pakje met bewijs van een enkele jaren oude ontvoeringszaak van twee jongens onderscheppen, ondervraagt de BAU een beruchte seriemoordenaar die mogelijk weet waar de jongens nu zijn.

De BAU is geschokt als Hotch door een arrestatieteam wordt opgepakt op verdenking van samenzwering. Het team zet alles op alles om zijn onschuld te bewijzen en vermoedt dat hier sprake is van een groter complot.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Criminal Minds

Criminal Minds

Genre
Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie