cover Cyberwar

Cyberwar (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
21 minuten | Engels
3 t
HD

Hoe is Israël een belangrijke cybergrootmacht geworden en op wie richt het land zijn doelen?

Nadat Ashley Madison was gehackt, waren de gebruikers van deze site niet de enigen die werden blootgesteld. Het blijkt dat de overspelsite zijn eigen klanten heeft opgelicht.

Zero days zijn bugs die hackers gebruiken om in te breken in systemen. Sommige zijn een miljoen dollar waard waarbij zowel de koper als de verkoper zich omgeven met geheimen.

Anonymous verklaart ISIS de oorlog. Maar als Anonymous-leden inlichtingen delen met de regering ontstaat er een scheur in het hacktivistisch collectief.

Door een cyberaanval op het elektriciteitsnet van Oekraïne zitten duizenden mensen in het donker. Heeft een militair conflict rond Rusland in het oosten geleid tot een cyberoorlog?

Russische cybercriminaliteit is big business en er wordt beweerd dat hackers toegang krijgen als ze dag en nacht werken voor Poetin en zijn geopolitieke ambities.

De oorlogen van de toekomst zouden weleens gevoerd kunnen worden met autonome machines, drones en wapens die zelfstandig werken. Maar mogen er codes worden geschreven die kunnen doden?

Van zelfrijdende auto's tot Siri is de race om krachtiger A1-racewagens te bouwen begonnen. Maar er wordt ook voor gewaarschuwd dat we onze eigen uitsterving programmeren.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Cyberwar

Cyberwar

Acteurs
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
VICE
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
23 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie