cover Criminal Minds
still Ziggo On Demand Criminal Minds

Criminal Minds (Seizoen 12)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

Agent Luke Alvez voegt zich bij het BAU-team, dat als opdracht heeft om een moordenaar te pakken die aan het eind van vorig seizoen met 13 andere gevangenen is ontsnapt uit de gevangenis.

Als JJ thuiskomt na een zware zaak, breekt ze en vertelt ze haar man over de ontvoering van twee kinderen.

BAU verwelkomt Emily Prentiss opnieuw als ze worden ingeschakeld om de verdwijning van drie vrouwen te onderzoeken.

Het BAU-team is op zoek naar een seriemoordenaar langs de Appalachian Trail in landelijk Virginia.

BAU onderzoekt of pesten het verband kan zijn tussen twee leerlingen van de middelbare school van wie de familie is vermoord en van wie zij als enige overlevenden zijn achtergebleven.

Als drie kinderen verdwijnen terwijl ze aan het fietsen waren over een pad waar 30 jaar geleden iemand verdween, onderzoekt het BAU-team deze zaak.

Het BAU-team begint een onderzoek als een man die ervan overtuigd is dat hij de broer is van dr Tara Lewis in de stad arriveert. Hij weet alles over haar en haar familie, en zij kan geen contact krijgen met haar echte broer.

Het BAU-team gaat naar Yakima, Washington, nadat de resten van een tiental mensen zijn aangetroffen bij een rivierbedding. Ook verwelkomen ze hun nieuwe teamlid Stephen Walker, een ervaren profiler van het gedragsanalyse-programma van de FBI.

Terwijl Rossi een profiling-cursus volgt op zijn verjaardag, wordt hij gebeld door zijn seriemoordende aartsvijand, Tommy Yates, die hem de locatie van z'n meest recente slachtoffer doorgeeft.

BAU onderzoekt inbraken in chique buurten van San Diego.

Als een bizarre hiëroglief in de oksel van een dakloze hetzelfde is als die van eerdere slachtoffers enkele jaren geleden, wordt BAU ingeschakeld voor onderzoek. Reid besluit z'n moeder vroegtijdig uit het klinische onderzoek te halen.

Het BAU-team wordt ingeschakeld voor mannelijke slachtoffers die niet te identificeren zijn.

Als een BAU-lid in Mexico in de problemen komt, schakelt het team het International Response Team in voor hulp.

BAU onderzoekt de oorzaak van enkele fatale ongelukken waar auto's en voetgangers bij betrokken zijn. Reid krijgt slecht nieuws.

BAU onderzoekt een zaak waarbij enkele jonge mannen en vrouwen slachtoffer zijn van zuuraanvallen waarbij ze verminkt raken. Dr. Reid begint te wennen aan z'n nieuwe omgeving.

Een moeder treedt naar voren met waardevolle informatie die BAU helpt in hun onderzoek naar een verdachte die bekendstaat als de Bottenpletter. Reid moet zich aanpassen aan nieuwe regels in de gevangenis.

BAU denkt dat twee verdachten wellicht in dezelfde periode in dezelfde stad actief zijn als twee slachtoffers op totaal verschillende wijze worden vermoord in dezelfde stad. Het team doet z'n best te zorgen dat Reid veilig is in de gevangenis.

BAU onderzoekt een vampier in New York die z'n slachtoffers 's avonds ontvoert en ze onder de grond vasthoudt in het rioolsysteem. Reid neemt een onmogelijk besluit in de gevangenis dat grote invloed heeft op hem en z'n medegevangenen.

BAU wordt ingeschakeld nadat drie slachtoffers aan palen zijn vastgebonden in de woestijn van Arizona.

Als enkele werknemers van de nationale overheid, onder wie een goede vriend van Walker, bezwijken aan de symptomen van een hartaanval gaat BAU op onderzoek. Reid wacht gespannen af wanneer z'n proces begint.

Als Reid vreest dat z'n moeder is ontvoerd, vraagt hij BAU op onderzoek te gaan terwijl hij in de gevangenis zit.

Reid is verwikkeld in een onmogelijke situatie en moet afrekenen met een oude tegenstander. Derek Morgan komt naar het team met een spoor dat kan helpen Mr Scratch, een ongrijpbare voortvluchtige die het team al het hele seizoen kwelt, te pakken.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Criminal Minds

Criminal Minds

Genre
Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
1 april 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie