cover Sprookjesboom Feest
still Ziggo On Demand Sprookjesboom Feest

Sprookjesboom Feest (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
37 minuten | DUT
1
SD

Aflevering 01 - 02: In deze aflevering leest Marike het sprookje van Doornroosje en het sprookje van Draak Lichtgeraakt voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 03 - 04: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Chinese Nachtegaal en het sprookje van Assepoester voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 05 - 06: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Ganzenhoedster en het sprookje van Hans en Grietje voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 07 - 08: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Indische Waterlelies en het sprookje van Het Kabouterdorp voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 09 - 10: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Kikkerkoning en het sprookje van Klein Duimpje voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 11 - 12: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Kleine Zeemeermin en het sprookje van Het Meisje met de Zwavelstokjes voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 13 - 14: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De nieuwe kleren van de Keizer en het sprookje van De Prinses op de Erwt voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 15 - 16: In deze aflevering leest Marike het sprookje van Raponsje en het sprookje van Repelsteeltje voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 17 - 18: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Rode Schoentjes en het sprookje van Roodkapje voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 19 - 20: In deze aflevering leest Marike het sprookje van Sneeuwwitje en het sprookje van Tafeltje Dek Je, Ezeltje Strek Je voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 21 - 22: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Trollenkoning en het sprookje van De Fakir en de Tuinman voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 23 - 24: In deze aflevering leest Marike het sprookje van Vrouw Holle en het sprookje van De Wolf en de Zeven Geitjes voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

Aflevering 25 - 26: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Zes Dienaren en het sprookje van Zwaan Kleef Aan voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Sprookjesboom Feest

Sprookjesboom Feest

Genre
Regisseur
Acteurs
Jaar
2009
Taal
DUT
Studio
Efteling
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie