cover David Tutera's CELEBrations
still Ziggo On Demand David Tutera's CELEBrations

David Tutera's CELEBrations (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
43 minuten | Engels
1 t
HD

In deze eerste aflevering wordt David gebeld door Taylor Armstrong, een van de sterren uit The Real Housewives Of Beverly Hills. Omdat David deze realityserie goed kent, weet hij dat Taylor zich nogal hysterisch en dramatisch kan gedragen. Taylor vertelt hem dat ze ten einde raad is omdat ze over twee weken gaat trouwen maar nog niets heeft geregeld. Ze heeft een wonder nodig en hoopt dat David hiervoor kan zorgen. David neemt de klus aan en gaat direct aan de slag. Maar langzamerhand begint hij genoeg te krijgen van Taylors woede-uitbarstingen. Zal het hem lukken om de perfecte bruiloft voor deze diva te organiseren?

In deze aflevering van CELEBrations wordt eventplanner David Tutera ingeschakeld door Jenni Farley, die we allemaal als Jwoww kennen uit de realityserie Jersey Shore. Ze vraagt of David haar kan helpen met een verrassingsfeest voor haar verloofde Roger, die binnenkort zijn 39e verjaardag viert. David neemt de klus aan, maar hij schrikt als hij hoort wat Jenni allemaal van plan is. Binnen drie dagen wil ze een feest organiseren met strippers, acrobaten, ballonkunstenaars en travestieten. Als klap op de vuurpijl wil ze Roger een motor cadeau doen, maar de motor die ze op het oog heeft is niet beschikbaar op korte termijn.

In deze aflevering van CELEBrations wordt David benaderd door de extravagante rapper Lil' Kim, die vooral bekend staat om haar controversiële teksten en ongepaste kleding. Maar nu ze op het punt staat om te bevallen van haar eerste kindje, wil ze graag een stijlvol kraamfeest organiseren met al vrienden en familie. Ze schakelt de hulp in van David en zijn team, die vol enthousiasme aan deze klus beginnen. Maar Lil' Kim blijkt erg wispelturig te zijn en houdt zich niet aan de afspraken. David wordt steeds wanhopiger en vraagt zich op een gegeven moment af of Lil' Kim eigenlijk wel aanwezig zal zijn op haar eigen kraamfeest.

In deze aflevering van CELEBrations wordt eventplanner David Tutera benaderd door Ray J, het broertje van r&b-legende Brandy. Hij vertelt dat hij zijn ouders wil verrassen met een grandioos feest ter ere van hun 38e trouwdag. Maar als Brandy zijn wilde plannen voor het feest hoort, fluit ze hem onmiddellijk terug. Volgens Brandy zijn haar ouders erg traditioneel en voelen ze niks voor zo'n extravagant feest. Ze stelt voor dat David een intiem familiefeestje organiseert bij haar ouders thuis. Maar dat vindt Ray J veel te saai en eist dat David een groots feest op poten zet.

In deze aflevering van CELEBrations moet eventplanner David Tutera weer alles op alles zetten om zijn veeleisende klanten uit Hollywood tevreden te stellen. Deze week wordt David benaderd door Jim Bellino, de echtgenoot van Alexis die bekend is geworden als een van de Real Housewives uit Orange County. Jim vertelt dat hij zijn vrouw wil verrassen met een feest ter ere van hun tiende trouwdag waarop ze hun geloften opnieuw afleggen. Alexis vindt het een geweldig idee, maar schrikt als ze hoort dat het feest al over een week plaatsvindt.

In deze aflevering van CELEBrations wordt eventplanner David Tutera benaderd door voormalig WWE Diva en popzangeres Amy Weber. Ze vertelt David dat ze een spectaculair verjaardagsfeest wil organiseren voor haar vijfjarige tweeling Madison en Levi, maar dat ze grote moeite heeft met de bemoeienis van haar Armeense schoonfamilie. Als het aan haar schoonfamilie ligt, wordt er tijdens het kinderfeest alcohol geserveerd, waterpijp gerookt en traditionele Armeense muziek gedraaid. Maar daar moeten Amy en David niks van hebben.

In deze aflevering van CELEBrations wordt eventplanner David Tutera benaderd door Tanisha Thomas, een realityster die bekend is geworden door haar deelname aan The Bad Girls Club en Marriage Boot Camp. Zodra Slomique en Montré horen dat David een afspraak heeft met Tanisha, proberen ze hem er direct van te overtuigen dat het niet verstandig is om met haar in zee te gaan vanwege haar explosieve karakter. Maar David gaat de uitdaging aan en maakt een afspraak. Aanvankelijk is hij heel enthousiast, maar zodra hij erachter komt dat Tanisha een feest wil geven om haar scheiding te vieren, haakt David af.

In deze aflevering van CELEBrations wordt David benaderd door Jonathan Platero, een van de kandidaten uit het populaire dansprogramma So You Think You Can Dance. Hij vertelt dat hij zijn verloofde Oksana tijdens een optreden heeft verrast met een huwelijksaanzoek. Maar nu wil hij haar graag verrassen met een complete bruiloft. David staat sceptisch tegenover het idee van een verrassingsbruiloft, maar besluit Jonathan te helpen. Als David erachter komt dat Oksana haar moeder uit Oekraïne al zes jaar niet heeft gezien, doet hij er alles aan om ervoor te zorgen dat zij ook op de bruiloft kan zijn.

In deze aflevering van CELEBrations wordt David benaderd door Angela Simmons, dochter van hiphoplegende Rev Run. Ze vertelt dat ze haar zus Vanessa wil verrassen met een groot feest voor haar 31e verjaardag, omdat ze haar 30e verjaardag niet heeft kunnen vieren vanwege haar zwangerschap. David is dolenthousiast, maar Vanessa heeft zoveel verschillende ideeen dat hij niet meer weet wat hij nu precies moet doen. Ook Angela weigert hem te voorzien van advies en aanwijzingen over het thema van het feest. Uiteindelijk hakt David zelf de knoop door, maar hij is bang dat hij de verkeerde keus heeft gemaakt.

In deze aflevering van CELEBrations wordt David benaderd door niemand minder dan de beruchte blogger Perez Hilton. Hij wil een groot feest geven ter ere van het tienjarig bestaan van zijn veelgelezen internetblog. David voelt zich vereerd dat Perez zijn hulp inschakelt, maar hij staat niet te popelen om de klus aan te nemen. Want als David niet aan zijn verwachtingen voldoet, zal Perez een vernietigende recensie op zijn blog plaatsen waarmee hij een einde kan maken aan Davids carrière. Perez vertelt dat hij zich graag laat verrassen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover David Tutera's CELEBrations

David Tutera's CELEBrations

Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
OUTtv
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie