cover Springvloed
still Ziggo On Demand Springvloed

Springvloed (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
43 minuten | Engels
3 g a t
HD

25 jaar na de gruwelijke moord op een zwangere vrouw krijgt Olivia Rönning, agente in opleiding, de onopgeloste zaak voorgeschoteld als politietraining. Olivia geraakt volledig geobsedeerd als ze ontdekt dat haar vader, die enkele jaren geleden stierf, zelf nog aan deze zaak gewerkt heeft.

Om haar onderzoek in gang te krijgen probeert Olivia Tom Stilton, de politiedetective die 25 jaar geleden aan de zaak gewerkt heeft, te vinden. Dit blijkt moeilijker dan verwacht.

Tom wordt geconfronteerd met gewelddadige acties tegen zijn mededaklozen en aast op wraak. Olivia probeert in contact te komen met een voormalige escorte, Jackie, die haar zou kunnen helpen met de zaak. De eerste ontmoeting tussen Olivia en Tom verloopt stroef.

Olivia's moeder maakt zich zorgen wanneer ze beseft dat haar dochter even geobsedeerd aan het geraken is als haar man 25 jaar geleden. Ondertussen komt Tom gevaarlijk dicht bij de moordenaar van zijn vriendin Vera.

Olivia is er zeker van dat Jackie achter de aanval zit. Er wordt een dode man, die Olivia niet onbekend is, teruggevonden in een gezonken auto.

Olivia komt eindelijk in contact met Ove Gardman, de man die als kind de moord op het strand heeft zien gebeuren.

De zaak wordt complexer wanneer blijkt dat de vrouw die vermoord werd op het strand, Adelita Rivera, een relatie had met de man die dood teruggevonden werd in de gezonken auto.

Het DNA-bewijs van 25 jaar geleden zorgt voor nog meer verwarring omtrent de zaak. Ondertussen is er nog belangrijk bewijsmateriaal onderweg vanuit Costa Rica.

Het bewijsmateriaal komt uiteindelijk in de juiste handen terecht. Tom Stilton bezoekt zijn afgebrande trailer. Olivia stuit op een nieuwe aanwijzing die haar kan helpen bij de zaak.

Tom Stilton beseft dat hij niet langer kan zwijgen over de cruciale informatie die hij heeft over de moordzaak. Deze informatie heeft ondenkbare gevolgen voor Olivia.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Springvloed

Springvloed

Genre
Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
Lumiere
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie