cover The Goldbergs

The Goldbergs (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
21 minuten | Engels
2 g t
HD

Amerikaanse sitcom. Laineys vader is een paar dagen weg en Lainey, Erica en Barry plannen een groots themafeest bij Lainey thuis. Murray vindt dat Adam veel te veel tijd doorbrengt aan de telefoon met Dana.

Amerikaanse sitcom. Beverly is vastbesloten om Adam te helpen met de puberteit en zijn hoofdrol in de schoolmusical. Murray is bang dat hij een slecht voorbeeld vormt voor Erica en probeert haar over te halen om naar het schoolbal te gaan.

Amerikaanse sitcom. Murray en Adam bouwen samen een robot, maar hun creative verschillen drijven hen uit elkaar, precies het tegenovergestelde van wat Murray eigenlijk wilde bereiken. Ondertussen begaat Barry een grote fout.

Amerikaanse sitcom. Adam bedenkt een plan om niet te hoeven zwemmen op school, ook al kan dit hem een vriendschap kosten. Ondertussen richt Erica een 'Social Awareness Club' op. Barry wil ook lid worden, maar dat ziet Erica niet zitten.

Amerikaanse sitcom. Murray laat zijn snor staan en dit zorgt voor een vete tussen Beverly en zijn beste vriend Bill. Erica overtuigt Barry ervan dat hij Lainey is kwijtgeraakt aan Boy George.

Amerikaanse sitcom. Adam weigert om Halloween met zijn moeder door te brengen, in plaats daarvan neemt hij zijn vriendin Dana mee naar een spookhuis. Beverly is hier helemaal niet blij mee en besluit haar zoon een lesje te leren.

Amerikaanse sitcom. Barry's droom komt uit: hij krijgt een hond. Maar de pup trekt meteen naar Murray. En Beverly is boos omdat Erica en Lainey zonder haar een slaapfeestje houden. Ze vindt al snel een manier om de meisjes te bespioneren.

Amerikaanse sitcom. Adams vader heeft een zwak voor een populair lied en Adam maakt daar gretig gebruik van. Beverly wil een groots familiefeest organiseren ter ere van Thanksgiving en ze overtuigt Murray om zijn vader uit te nodigen.

Amerikaanse sitcom. Barry wil zich inschrijven voor het trainingsprogramma van het leger. Zijn vader staat het toe, maar wanneer de training zwaarder is dan verwacht schakelt Barry de hulp van zijn moeder in om eronderuit te komen.

Amerikaanse sitcom. Beverly is teleurgesteld omdat de familie niet erg enthousiast is met de feestdagen en dus bedenkt ze 'Super-chanoeka' om ze in de sfeer te brengen. Maar Pops ziet dit helemaal niet zitten.

Amerikaanse sitcom. Geïnspireerd door de Beasty Boys, besluiten Adam en Barry hun eigen rapgroep op te richten, de Tasty Boys. Ze gaan op zoek naar een derde groepslid. Ondertussen is Beverly jaloers op de nieuwe keuken van de Kremps.

Amerikaanse sitcom. Barry en Erica organiseren een liefdadigheidsevenement. Dit is voor Beverly de uitgelezen kans om de band met haar kinderen te versterken en ze belooft acteur Scott Baio mee te nemen. Adam vraagt advies aan Pops.

Amerikaanse sitcom. Adam en Emmy schrijven zich beide in voor de audities, maar hierdoor komt hun vriendschap onder druk te staan. En Barry en Murray denken dat Beverly geluk brengt.

Amerikaanse sitcom. Adam wil dolgraag naar de film 'Porky's', maar Beverly geeft geen toestemming. Hij vraagt advies aan Murray. Barry gebruikt Lionel Richie als inspiratie voor een sculptuur voor Lainey voor valentijnsdag.

Amerikaanse sitcom. Adams plan om zijn relatie met Dana een boost te geven door haar mee te nemen naar een concert van 'Weird Al' Yankovic, mislukt. En Barry en Erica vrezen dat Murray depressief is.

Amerikaanse sitcom. Barry raakt geïnspireerd door de olympische underdog Eddie Edwards. Ondertussen ziet Beverly in de nieuwste meubelrage de oplossing voor de dalende verkoop in Murray's winkel, maar hij weigert haar hulp aan te nemen.

Amerikaanse sitcom. Beverly helpt Erica bij het plannen van het komende schoolfeest met als thema 'Dirty Dancing'. Ondertussen proberen Murray en Adam betere dansers te worden, maar het gaat hen niet zo goed af.

Amerikaanse sitcom. Adam probeert zoveel mogelijk cassettebandjes bij een postorder-muziekclub te bestellen, maar wanneer Beverly dit ontdekt, krijgt Erica de schuld. Ondertussen wil Barry graag indruk maken op Lainey's vader.

Amerikaanse sitcom. Adam wil goochelaar worden en gebruikt trucs om indruk te maken op de meisjes op school, maar dan dringt Beverly erop aan om zijn assistente te worden. Barry toont weinig interesse voor de schoolexamens.

Amerikaanse sitcom. Wanneer Adam tijdens de gymles kiest voor de populaire sporters en zijn vrienden links laat liggen, besluiten zij wraak te nemen door hem te dwingen om Dungeons and Dragons te spelen. Erica maakt een studiekeuze.

Amerikaanse sitcom. Wanneer Johnny Atkins, een onpopulaire klasgenoot, Erica kennis laat maken met zijn favoriete rockband, wordt ze niet alleen fan van de band, maar ook van Johnny. Barry beweert dat Beverly Adam altijd voortrekt.

Amerikaanse sitcom. Een speciale aflevering met hoogtepunten uit het seizoen en interviews met de castleden Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin, George Segal, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia en AJ Michalka.

Amerikaanse sitcom. Barry en Erica zijn vergeten een cadeau voor moederdag te kopen en maken een bonnenboekje. Beverly is zwaar teleurgesteld in haar kinderen en als wraak besluit ze om alle bonnen tegelijk te gebruiken.

Amerikaanse sitcom. Beverly en Lainey vinden Barrys favoriete shirt maar niks en smeden een plan om er vanaf te raken. Murray is vastbesloten om de boomhut in de tuin af te breken, dit tot groot ongenoegen van Barry.

Amerikaanse sitcom. Adam ziet op tegen de oudere leerlingen op de middelbare school. Hij dwingt al snel respect af, maar wel ten koste van zijn broer. Erica en haar klasgenoten bedenken wat ze in de tijdcapsule zullen stoppen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Goldbergs

The Goldbergs

Genre
Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
25 juli 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie