cover Scandal
still Ziggo On Demand Scandal

Scandal (Seizoen 5)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

Olivia en Fitz zijn weer bij elkaar en genieten van elk schandalig moment samen terwijl Cyrus, Mellie en Huck te maken krijgen met de nasleep van hun hulp aan Command. En als een bezoek van de koningin van Caledonië en haar familie uitloopt op een tragedie, wordt Olivia ingehuurd om ervoor te zorgen dat het privéleven van de koninklijke familie ook privé blijft.

Het team van Pope and Associates duikt in een nieuwe zaak waardoor Olivia zowel Washington als de president verlaat. In het Witte Huis is Fitz vastbesloten om te ontdekken wie er verantwoordelijk is voor de nieuwste gebeurtenissen, en Abby krijgt onverwacht hulp van een meester in schadebeperking als ze uit alle macht probeert een kans te krijgen.

Olivia en Fitz staan grote gevolgen te wachten en Mellie brengt een oude vriend mee om haar zin te krijgen. Abby laat Olivia zien dat ze heel goed in staat is om in het Witte Huis te werken.

Jake zoekt naar antwoorden en komt iemand tegen die hij nooit meer dacht te zien. Ondertussen halen Huck en Quinn een bekend gezicht binnen om de mediastorm rond Olivia te kalmeren, en ontdekt Fitz al snel wat genade werkelijk waard is als hij merkt dat niet iedereen z'n acties steunt.

Olivia weet dat ze alle onrust niet alleen aankan en vraagt een onverwachte partij om hulp. Ondertussen blijven Mellie en Cyrus vanaf de zijlijn aan de touwtjes trekken en is Jake nog steeds bezig met een geest uit het verleden.

Fitz en Olivia krijgen een schokkend plan gepresenteerd dat al hun zorgen weg kan nemen en Mellie wordt door de mangel gehaald als ze wordt geconfronteerd met haar problematische huwelijk. De Gladiators blijven Olivia verdedigen, en Susan Ross vraagt David om advies.

Terwijl Fitz zich richt op het terugwinnen van het Amerikaanse volk doet hij een schokkende ontdekking. OPA neemt een nieuwe cliënt aan, maar Olivia lijkt vooral bezig haar geheimen te verbergen en Elizabeth North zet haar zinnen op een nieuwe agenda.

Terwijl Fitz onderhandelt over een historische vredesovereenkomst, is Olivia aangewezen op haar instincten als een gast van het Witte Huis belangrijke informatie deelt. Jake komt met hulp van Huck dichter bij z'n doel, en Cyrus neemt de zaken in eigen hand als hij beseft dat hij is buitengesloten uit de inner circle.

Olivia voelt zich steeds gefrustreerder als zet in het Witte Huis verantwoordelijkheden van de first lady op zich neemt. Mellie bewijst hoe machtig ze kan zijn en Jake en Huck blijven zoeken naar Rowan.

Het is al een halfjaar uit tussen Olivia en Fitz, en ze gaan allebei anders om met hun nieuw herwonnen vrijheid. Ondertussen neemt het team van Pope and Associates een zaak aan die tot een nationale crisis kan leiden.

Mellie zoekt Olivia's hulp maar is niet voorbereid op wat dat inhoudt, en Liz probeert Susan Ross te overtuigen om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap. Abby en Cyrus botsen als er getwijfeld wordt aan een profielstuk over Fitz.

Olivia en het team nemen het op tegen vechtende agenten van de Secret Service. Abby heeft haar handen vol om Fitz in het gareel te houden en Jake onthult een aantal van zijn eigen geheimen.

Olivia blijft Jake spioneren, terwijl de Gladiators voor zichzelf moeten opkomen. Susan en Mellie voelen de druk als hun campagne feller wordt en Abby begint vragen te stellen bij de motieven van Cyrus.

Als Mellie publiekelijk een faux pas begaat, moet Olivia besluiten hoe ver ze wil gaan om het recht te zetten. De Gladiators krijgen waardevolle informatie over Jake's nieuwe liefde, en David Rosen vraagt advies over z'n driehoeksverhouding met Liz North en Susan Ross.

Terwijl Fitz bezig is met z'n eigen belangen, bedenkt Cyrus z'n volgende masterplan en gebruikt Elizabeth North David om haar eigen superieure plan te verzinnen. Olivia blijft zich afvragen wat Jake van plan is in z'n nieuwe rol als hoofd van de NSA.

Na het eerste Republikeinse debat krijgt Olivia schadelijke informatie over een tegenstander en schakelt ze de Gladiators in om de authenticiteit te checken. David verwerkt de negatieve gevolgen van het daten, en Cyrus blijft werken aan z'n eigen politieke agenda.

De verkiezingen zijn in volle gang en als een potentieel lek enkele kandidaten bedreigt, moeten ze samenwerken om hun geheimen te bewaken. Er worden grenzen overschreden als mensen heel ver gaan om zichzelf te beschermen.

Als Olivia de gevolgen verwerkt van wat ze heeft gedaan, ontdekt ze eindelijk wat Jake en Rowan van plan zijn. Terwijl hun plannen al in werking zijn wordt Olivia gedwongen ze tegen te houden. Via flashbacks leren we meer over Jake's verleden en hoe hij bij B6-13 belandde.

Als Mellie, Susan en Hollis zich voorbereiden op een ontmoeting met de gouverneur van Florida en vechten om haar goedkeuring, dreigt een spin-oorlog tussen Abby en Olivia hun kandidaten te verzwakken. Cyrus krijgt te maken met een beslissing die z'n toekomst drastisch kan veranderen.

Olivia en Abby schuiven hun verschillen terzijde om samen aan het einde van Hollis Doyle te werken. Edison beseft dat hij wellicht een pact met de duivel heeft gesloten als Rowan en Jake aan de touwtjes van zijn campagne blijven trekken.

Als de presidentskandidaten zich opmaken om hun running mate bekend te maken, belandt Olivia in een potentieel ernstige situatie. Cyrus krijgt schadelijke informatie die de strijd om het presidentschap totaal kan veranderen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Scandal

Scandal

Genre
Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 januari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie