cover Witnesses
still Ziggo On Demand Witnesses

Witnesses (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
53 minuten | FRA
4 g a t
HD

Rechercheur Sandra Winckler volgt een bizarre aanwijzing om het mysterie rond een gruwelijke misdaad te ontrafelen die werd gepleegd in een modelwoning.

Winckler krijgt een nieuwe partner, de ervaren rechercheur Paul Maisonneuve, maar al snel vermoedt ze dat iemand uit zijn verleden een oude rekening wil vereffenen.

In de modelwoning ontdekken de rechercheurs Winckler en Maisonneuve bewijs dat Kaz Gorbier nog leeft, maar is hij de man die ze zoeken?

Als Kaz Gorbier de gijzelaars meeneemt en vlucht, zet rechercheur Maisonneuve de achtervolging in, maar Gorbier heeft nog een paar gemene trucs achter de hand.

Rechercheur Winckler probeert haar partner, rechercheur Maisonneuve, te redden uit de greep van Kaz Gorbier, maar de tijd dringt.

Rechercheur Maisonneuve ontdekt wie er verantwoordelijk is voor de intimidatie waar hij onder geleden heeft, en ontdekt het verband hiervan met de opgegraven lichamen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Witnesses

Witnesses

Genre
Jaar
2014
Taal
FRA
Studio
DFW
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 mei 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie