cover Shameless
still Ziggo On Demand Shameless

Shameless (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
64 minuten | Engels
4 g t
SD

Hoe gaat het met de familie Gallagher sinds het vertrek van Fiona? Is Debbie in staat om de familie bij elkaar te houden? En kunnen ze voorkomen dat Liam van school wordt gestuurd door te zeggen dat hij kanker heeft?

Lip wordt vrienden met Jack, een jongen die hij leert kennen op zijn werk. Ze bouwen een aardig handeltje op met het doorverkopen van gestolen handdoeken, totdat er een beroving plaatsvindt en alle sporen naar Jack leiden.

Mandy gaat te vroeg bevallen, doordat ze slachtoffer was van een overval. Lip wil graag zijn pasgeboren dochter bezoeken, maar laten de ouders van Mandy dat toe? En zo niet, hoe moet Lip zich dan bewijzen?

Wanneer Carol erachter komt dat haar beste vriendin Lilian vroeger een affaire gehad heeft met haar man, neemt ze wraak. Ze geeft haar aan bij de belastingdienst. Frank, die zich voordoet als de overleden echtgenoot van Lilian, komt hierdoor onder verdenking te staan.

Op de dag van de verjaardag van Kev gooit zijn moeder zichzelf van het balkon. Op de begrafemis komt hij ook nog eens zijn ex tegen die net uit de gevangenis is.

De Gallaghers zijn verbaasd wanneer Carl geld gaat verdienen voor het huishouden. Al snel blijkt zijn kleine onderneming niet helemaal legaal te zijn. En Lip is jaloers wanneer Mandy een nieuw vriendje krijgt en zij ook nog eens het brein blijkt te zijn achter de onderneming van Carl.

Debbie heeft een nieuwe ' Best Friend' en dat mag iedereen weten. Ze realiseert zich wat ze allemaal heeft moeten missen, vergeleken met haar leeftijdsgenoten. Ondertussen verdwijnt Sue spoorloos, waardoor Marty met de schuldeisers blijft zitten.

In deze laatste aflevering van het seizoen wil Sheila een serre laten bouwen in de achtertuin. Maar dan herinnert ze zich dat haar eerste man ligt begraven in de achtertuin. En Veronica verzint een macaber plan om geld in te zamelen voor een prive IVF behandeling.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Shameless

Shameless

Genre
Regisseur
Jaar
2006
Taal
Engels
Studio
OUTtv
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
1 april 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie