cover Hot in Cleveland
still Ziggo On Demand Hot in Cleveland

Hot in Cleveland (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
20 minuten | Engels
1 t
HD

Elka wordt gedwongen om te kiezen tussen haar doodgewaande echtgenoot Bobby, haar ex-vriend Max en haar verloofde Fred. Ze besluit er even tussenuit te gaan. Als Victoria kansen ziet om als presentatrice aan de slag te gaan, wil ze haar onbedoelde huwelijk met Joy uitbuiten.

Terwijl de dames in een lange wachtrij staan voor de wc tijdens een football wedstrijd, vertellen ze aan Elka hoe ze elkaar ontmoet hebben op het dak van een hotel in Los Angeles in de late jaren '80.

De meiden gaan mee op een lesbische cruise, waar Victoria zal gaan spreken over haar relatie met Joy, maar dan vallen ze allebei voor de charmes van de kapitein.Melanie komt haar zus Caroline tegen. Omdat ze heel graag een band met haar wil opbouwen, houdt ze vol dat ze zelf ook lesbisch is. Maar dan gaat de vriendin van Caroline met haar flirten.

Als de stomerij Melanie's lievelingsjurk kwijtraakt, infiltreren de meiden onder leiding van Elka een begrafenis. Joy en Victoria moeten hun verleden onder ogen komen, terwijl Elka wordt herenigd met iemand die mogelijk deel uitmaakt van haar toekomst: Roy (Joh Mahoney).

Melanie, Joy en Victoria onderwerpen hun buurvrouwen in Cleveland aan een makeover. Intussen probeert Elka de jeugdige levensstijl van haar jongere vriend Roy (John Mahoney) bij te benen.

De dames organiseren een feestje, omdat ze allemaal een probleem hebben: Joy gaat uit met een man van wie ze de leeftijd niet kan inschatten, Victoria is samen met een handmodel (Sean Hayes), Melanie's vriend lijkt op Winnie de Poeh en Roy's moeder (John Mahoney) heeft een hekel aan Elka. Gastacteurs: John Mahoney, Sean Hayes, Phil Morris, Sean O'Bryan

Joy en Elka komen erachter dat de combinatie van hun lichaamsgeuren opwindend is voor de bijna uitgestorven zwarte neushoorn. Ze worden gedwongen om samen te leven in de dierentuin van Cleveland om de diersoort te redden. Victoria gaat uit met een schoonmaker en Melanie met een senator (Doug Savant). Gastacteurs: Tim DeKay, Doug Savant, Dan Roebuck

Op Elka's (en Betty White's) 90e verjaardag neemt Melanie haar mee naar de kleedkamer van het footballteam. Melanie gaat daten met een van de spelers (Dan Cortese). Joy en Elka krijgen verrassend medisch nieuws. Na een bijna-doodervaring is Victoria ervan overtuigd dat Elka God is.Gastacteurs: Dan Cortese, Willie Garson, Wendi McLendon-Covey

Victoria's dochter (Jennifer Love Hewitt) komt langs met verrassend nieuws: ze is verloofd met Melanie's zoon Will (Joe Jonas). Joy gaat uit met een blinde man die denkt dat zij 26 is en Elka belt met een honkballer om hem te treiteren.Gastacteurs: Jennifer Love Hewitt, Joe Jonas, Randy Wayne

Victoria's aartsrivaal komt langs en vraagt om hulp nadat All My Children ermee gestopt is. De andere dames vinden Susan erg aardig als ze hun wensen laat uitkomen. Victoria waarschuwt haar vriendinnen voor haar streken. Gastacteurs: Susan Lucci, Baron Davis, Ryan McPartlin

Als Johnny Revere een benefietliedje komt opnemen in Cleveland, gaat Victoria ervan uit dat ze weer een stel zijn. Melanie spoort een muziekidool op. Elka is op jacht naar een haarlok van een beroemdheid om te veilen voor haar goede doel. Joy wil haar droom laten uitkomen en rockster worden. Gastacteurs: Huey Lewis, Steve Valentine

Geïnspireerd door Valentijnsdag gaan de dames op zoek naar hun verloren liefdes, inclusief de man die Joy voor het altaar liet staan. Gastacteurs: Steven Weber, Carl Reiner, Curtis Armstrong

Nadat Victoria een giftige spin van haar ex-man heeft laten ontsnappen, vluchten de dames naar een vakantiehuisje. Melanie komt erachter dat haar nieuwe liefde de ex-verloofde van Joy is. Gastrollen: Steven Weber, Curtis Armstrong

Victoria, die graag een Newsie Award wil winnen, gaat in een fat suit naar een bijeenkomst van de Anonieme Overeters. Elka gaat mee en beweert dat ze 270 kilogram is afgevallen. Melanie ontmoet een jongen op een andere 'Anonieme'-bijeenkomst. Joy gaat uit met een man die niet haar standaardtype is. Gastrollen: Reid Scott, James Patrick Stuart

Melanie, Victoria en Joy willen lid worden van een countryclub en hebben een gesprek met bandenkoning Jameson, die een verleden blijkt te hebben met Elka. De meiden gaan vervolgens naar een feest van de club om leden te vinden die hen willen 'dekken' om lid te kunnen worden, maar dit blijkt lastiger te zijn dan ze denken.

Victoria is boos op de luie werkster Jacki. Joy wordt verliefd op een man die Rick Springfield zegt te zijn, tot ze achter de waarheid komt. Melanie is haar nieuwe vriend, professor Donald, zat. En Elka en haar vriendin Mamie schrijven een hoorspel, maar de twee zijn het oneens met elkaar. Als iedereen van de politie binnen moet blijven vanwege een klopjacht lopen de irritaties al snel hoog op.

De dames regelen dates voor elkaar voor hun traditionele verjaardagsfeest. Alle mannen lijken perfect te zijn, maar allemaal blijken ze een rare eigenschap te hebben.

Victoria is gevraagd om schoenen te ontwerpen voor een modeshow. Joy en Melanie gaan de schoenen showen, maar er is een pijnlijk probleem. Ondertussen begint Joy te daten met George, hij is de perfecte man afgezien van het feit dat hij stervende is.

Joy's romance met George neemt een verrassende wending. En Elka krijgt bezoek van haar tweelingzus, terwijl Victoria en Melanie proberen om Artie aan de vrouw te krijgen.

De meiden zijn radeloos als Courtney, hun vriendin uit LA, vertelt dat ze het uit heeft gemaakt met hun dermatoloog dr. Minton. Als Courtney naar Cleveland komt, doen ze dan ook alles om hun Botox-dealer te behouden.

We krijgen een blik achter de schermen van Hot In Cleveland. We zien nooit vertoond materiaal van de cast en de crew, interviews en favoriete momenten en bloopers van het derde seizoen.

De dames bieden op een opslagruimte en vinden een brief van Abraham Lincoln die verstopt zit in een schilderij. Victoria hoopt dat de brief ervoor zorgt dat iedereen haar gênante reclamespotje vergeet. Joy kletst met een knappe vrachtwagenchauffeur via een radio van die opslagruimte en doet zich anders voor dan ze werkelijk is.

Victoria krijgt het idee om haar oude soapserie Edge Of Tomorrow nieuw leven in te blazen. Maar ze krijgt het al snel aan de stok met de bedenker van de serie en heeft te maken met incompetente acteurs.

Nadat Melanie weigert om te vertellen wie haar kapper is, omdat Joy en Victoria het toch altijd verpesten, volgen ze haar naar de kapsalon. Als het door hen tot een breuk komt tussen de twee kappers en Melanie's haar eronder te lijden heeft, zorgt het voor spanningen tussen de dames.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Hot in Cleveland

Hot in Cleveland

Genre
Regisseur
Jaar
2012
Taal
Engels
Studio
OUTtv
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
28 februari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie