cover Impastor
still Ziggo On Demand Impastor

Impastor (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
20 minuten | Engels
3 g s h t
HD

Nadat hij bedreigd is door woekeraars en gedumpt werd door z'n vriendin Leeanne, besluit de gokverslaafde Buddy Dobbs zelfmoord te plegen door van een brug te springen. Jonathan Barlow rijdt toevallig voorbij en probeert hem te stoppen, maar dan valt hij zelf z'n dood tegemoet. Buddy besluit daarna om Jonathan's identiteit aan te nemen, maar hij weet niet dat Jonathan homo en een pastoor is.

Als er twee lijken gevonden worden in het dorp en het bewijs wijst naar de pastoor, zijn de kerkleden in rep en roer. Ondertussen gaat Buddy naar z'n eigen uitvaart.

Buddy's eerste zondagsmis is zo onorthodox dat een woedende Schmidt de bisschop belt om te bepalen of de pastoor wel bekwaam is. Dora heeft een vreemd verzoek voor Buddy, terwijl Alexa en Russell om hem vechten.

Buddy steelt een robijnen ketting uit de kist van een vrouw om een gokschuld af te betalen, maar nadat hij erachter komt dat hij nep is, geeft hij de ketting aan Dora. Dit leidt echter tot grote problemen als de familie van de vrouw de ketting herkent. Alden loopt Ashlee, Buddy's hoer, tegen het lijf en is ondersteboven van haar. Een mysterieuze man uit Alexa's leven duikt plotseling weer op.

Als Buddy Alexa probeert te helpen ontsnappen aan haar duistere verleden, zet hij hun levens op het spel. Dora heeft een inzinking over de bruiloft van haar ex-verloofde.

Buddy overvalt Russell's ouders met een onthulling over Russell, maar dan krijgt hij zelf te maken met een grote verrassing. Alexa's boekkeuze voor de leesclub brengt Dora in extase.

Nu Kenny's lijk gevonden is, moet Buddy zich verantwoorden bij Alexa, Schmidt en de politie. Een jonge afperser maakt een foto van de pastoor in een compromitterende situatie.

Er komt een nieuwe familie in de stad wonen die Buddy zou kunnen ontmaskeren. Dora vraagt Buddy om hulp bij haar verslaving en Schmidt heeft een afspraakje met Ashlee.

Een onverwacht pakketje dreigt Buddy te ontmaskeren. Schmidt's vrouw beschuldigt hem ervan dat hij vreemdgaat. En een huurmoordenaar is in Ladner op zoek naar Buddy.

Nu hij weet dat er een huurmoordenaar achter hem aan zit, bereidt Buddy zich voor om Ladner voor altijd te verlaten. Terwijl hij z'n zaken probeert te regelen, arriveert Damien in de stad.

Nu hij weet dat er een huurmoordenaar achter hem aan zit, bereidt Buddy zich voor om Ladner voor altijd te verlaten. Terwijl hij z'n zaken probeert te regelen, arriveert Damien in de stad.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Impastor

Impastor

Genre
Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
OUTtv
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
1 februari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie