cover Shameless
still Ziggo On Demand Shameless

Shameless (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
48 minuten | Engels
4 g t
SD

Maak kennis met de Gallaghers. Lip ontdekt iets verontrustends over zijn broer Ian. En Fiona kan eindelijk weer eens een keertje gaan stappen, alleen wordt haar tas gestolen. En Steve probeert Fiona's hart te veroveren met een nieuwe wasmachine.

Na een confrontatie met de vader van Karen, gaat Frank kwaad naar huis. Zijn frustraties hierover doet hij botvieren op Ian en Steve. Steve wil daarom wraak nemen op Frank. Wanneer Frank spoorloos lijkt te zijn, is iedereen bang dat hij dood is.

Het gedrag van Karen is er de aanleding van dat haar vader voorgoed vertrekt. Lip ontdekt dat zijn broer Ian een schokkend geheim heeft. Wanneer Fiona beroofd wordt, komt Steve haar redden. Uit dankbaarheid neemt ze Steve mee naar huis, maar dat had ze misschien beter niet kunnen doen.

Wanneer er een jongen wordt ontvoerd, spoort Frank de buurt aan om een zoektocht te organiseren. Fiona en Steve zijn geschokt wanneer ze achter de waarheid van de ontvoering komen.

De relatie van Lip en Frank wordt nog moeilijker nu Steve een geheim onthult. Lip en Karen gaan uit elkaar en dat leidt tot een ruzie tussen vader en zoon.

Huisinspecteur Wilson brengt een onverwachts bezoek aan de familie Gallagher. De kinderen van Frank zijn de dupe van de schuld die hij heeft. Verder proberen Kev en Frank Monica voor de gek te houden. Het plan valt in duigen wanneer Monica terugkomt met haar vriendin Norma.

Fiona is al het drama bij de Gallaghers zat en loopt weg. Norma en Monica nemen snel haar plaats in. Frank probeert wanhopig in contact te komen met zijn ex-vrouw, maar hij heeft ook nog andere problemen die zijn aandacht nodig hebben. Ondertussen dreigt Tony om de relatie van Steve en Fiona kapot te maken.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Shameless

Shameless

Genre
Regisseur
Jaar
2004
Taal
Engels
Studio
OUTtv
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
1 februari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie