cover Résistance
still Ziggo On Demand Résistance

Résistance (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
55 minuten | FRA
3 g d t
HD

Lili, een 17-jarige typiste, raakt betrokken bij een poging van het ondergronds verzet om drie Britse piloten het land uit te smokkelen. Maar in het bezette Frankrijk loert overal gevaar.

Terwijl de tweede editie van hun verzetskrant Résistance van de persen rolt, wordt de voltallige redactie gearresteerd. Lili weet nu zeker: er is een verrader in hun midden. Een verrader die hun verzetsgroep een vernietigende klap kan toebrengen.

Met haar vrienden achter tralies sluit Lili zich aan bij een andere groep verzetsstrijders. Ze oefenen in het bos met wapens en granaten. Lili leert bommen maken. Een confrontatie met de Duitsers is onvermijdelijk.

Na een nieuwe aanslag van het verzet wordt André gearresteerd. Als de Duitsers hem aan het praten krijgen, is Lili niet meer veilig. Ze besluit weg te vluchten uit Parijs. Maar waar kan ze heen?

In Lyon wacht Lili een nieuwe missie: het uitbreken van verzetslid Victoria. Maar tegelijk dreigt een gearresteerde verzetsstrijder te bezwijken onder de martelingen van de nazi's. Als dat gebeurt, loopt iedereen gevaar.

1944: de hoop op een bevrijding door de geallieerden groeit. Maar Lili is gevangen genomen door de SS. Haar enige hoop is om de SS'ers naar het verlaten onderkomen van het verzet te leiden. Daar zal ze proberen te ontsnappen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Résistance

Résistance

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
FRA
Studio
DFW
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie