cover Prinsessia

Prinsessia (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
27 minuten | DUT
1
HD

Aflevering 01 - 02: Iris maakt een drankje waarvan je in een kikker verandert. Madeliefje beslist dat het officiële kikkerdag is: ze loopt en kwaakt zoals een kikker. Iris denkt dat Madeliefje van het drankje heeft gedronken en het lijkt besmettelijk te zijn.

Aflevering 03 - 04: Linde treft een spin aan op haar kamer en krijst het hele kasteel bij elkaar. Omdat ze zo bang is van een klein spinnetje besluiten de prinsessen om haar van haar angst af te helpen.

Aflevering 05 - 06: Roos wil niet onder een ladder stappen waardoor Violet haar uitlacht. Dat is immers toch maar bijgeloof! Linde vindt dat niet netjes van Violet en besluit om haar een lesje te leren, samen met Iris en Basiel.

Aflevering 07 - 08: De broer van Kamiel, kolonel Kazimir, bezoekt Prinsessia. Juf Flora wil hem royaal ontvangen. Kamiel is jaloers op zijn broer. Wanneer Kazimir laat weten dat hij toch niet meer kan komen, krijgt Kamiel een idee: hij zal Kazimir spelen!

Aflevering 09 - 10: Na de kookles besluit Juf Flora om een kookwedstrijd te organiseren voor de prinsessen. Zijzelf, Basiel en Kamiel vormen de jury. De kookwedstrijd ontaardt al snel in een echte competitie waarin de prinsessen elkaar proberen te dwarsbomen.

Aflevering 11 - 12: Madeliefje voelt zich niet goed. Iedereen vindt haar schattig en lief, maar dat wil ze helemaal niet meer. Zeker niet nadat de studenten van de prinsenschool haar hebben uitgelachen. Violet wil helpen en geeft haar een cursus 'stoer zijnR

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Prinsessia

Prinsessia

Genre
Jaar
2014
Taal
DUT
Studio
Studio 100
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie