cover Iedereen K3

Iedereen K3 (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
17 minuten | DUT
1
HD

Acteur Kurt Rogiers toont de meisjes hoe je dé perfecte filmkus geeft. Klaasje leert ons hoe je een stylish vlechtenkapsel kan maken. Hanne gaat aan de slag met zelfgemaakte kraagjes. En samen zingen ze Tele-Romeo.

Top DJ Regi Penxten komt op bezoek en leert de meisjes plaatjes draaien. Marthe laat ons zweten met haar stevige conditietraining. Klaasje pimpt enkele T-shirts. En eindigen doen ze samen op het nummer Jij bent de bom.

Fashionista Tiany Kiriloff snuistert in de kleerkast van Hanne, Klaasje en Marthe. Hanne kiest voor een hip, gemakkelijk en vooral mooi kapsel: de haarstrik. Marthe maakt een lekkere brooddoos. En samen zingen ze 10.000 luchtballonnen.

Klaasje maakt vandaag de lippenslingers uit de clip Kusjessoldaten na. Kobe Van Herwegen komt langs en geeft een spoedcursus goochelen. Hanne leert ons de enige echte K3-dansopwarming. En op het einde zingen ze Kusjessoldaten.

Véronique Leysen komt op bezoek en bewijst dat breien hip, leuk en gemakkelijk is. Marthe tovert saaie schuivertjes om tot hippe haaraccessoires. Klaasje gaat aan de slag met een overheerlijke brooddoos. En samen zingen ze Jodelee.

Duizendpoot James Cooke toont de meisjes van K3 hoe je een publiek enthousiast maakt. Marthe zorgt ervoor dat alle stemmen goed gesmeerd zijn met een stemopwarming. Hanne maakt grappig fotobooth materiaal. En afsluiten doen ze met Eyo.

Ex-Miss België Justine De Jonckheere leert Hanne, Marthe en Klaasje hoe je moet defileren op een catwalk. Hanne toont hoe je het Mamasé-kapsel helemaal zelf maakt. Klaasje kiest voor een lekkere brooddoos. En eindigen doen ze met Mamasé.

Brillenexperte Eline De Munck geeft tips & tricks om de perfecte zonnebril te kiezen. Klaasje kiest voor een stevige work-out. Marthe pimt haar schoenen met zelfgemaakte snorren. En samen zingen ze het liedje Oya Lele.

Gerrit De Cock geeft de K'tjes en het publiek een initiatie drummen. Hanne tovert haar nagels om tot echte K3 glitter nagels. Marthe kiest voor een lekkere brooddoos. En afsluiten doen ze met het liedje Als het binnenregent.

Zangeres Laura Tesoro komt langs en zingt Oya Lele in het Engels. Hanne is 100 procent zen, want ze doet enkele super ontspannende relaxatieoefeningen. Klaasje laat ons proeven van een overheerlijke cocktail. En ze eindigen met Ushuaia.

De Nederlandse rapper Gers Pardoel leert Marthe, Klaasje en Hanne rappen. Marthe tovert een doodgewone saaie pet om tot een hippe K3-pet. Hanne gaat aan de slag met een brooddoos. En samen zingen ze Kus van de juf.

Muzikant Jelle Cleymans maakt de meisjes van K3 warm voor akoestische muziek. Marthe kiest voor een wel heel speciaal kapsel: glitterharen! Klaasje toont hoe je een stressbal helemaal zelf kan maken. En ze eindigen met Alle Kleuren.

Triatleet Marc Herremans leert de meisjes van K3 alles over doorzettingsvermogen. Klaasje traint de spieren met een echte krachttraining. Hanne gaat aan de slag met een lekkere brooddoos. En samen zingen ze Ya Ya Yippee.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Iedereen K3

Iedereen K3

Genre
Regisseur
Jaar
2016
Taal
DUT
Studio
Studio 100
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie