cover American Crime
still Ziggo On Demand American Crime

American Crime (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
4 g a t
HD

Na de moord op Matt, worden vier verdachten opgepakt door de politie. Russ en Barb Skokie komen om hun zoon Matt te begraven en zoeken genoegdoening voor zijn dood.

36 uur nadat de tragedie heeft plaatsgevonden, moeten de families van de slachtoffers en de verdachten omgaan met de werkelijkheid van de misdaad waarmee ze allemaal te maken hebben.

De emotionele complicaties van de betrokken families worden steeds ingrijpender. De spanning tussen Russ en Barb escaleert. De zus van Carter komt aan in Modesto om haar broer te steunen.

De families van beide slachtoffers hebben hun emoties niet meer onder controle. De advocaten van Carter krijgen een hoorzitting over borgtocht. Tony wordt vrijgelaten uit de jeugdinrichting.

Carter en Aubry komen weer bij elkaar. Mark vertelt Barb dat hij verloofd is met een vrouw die haar goedkeuring niet kan wegdragen. Alonzo blijft proberen de relatie met z'n zoon weer op te bouwen.

Aubry ligt nog steeds in het ziekenhuis en weigert te getuigen tegen Carter. Tony komt erachter wie z'n zus Jenny heeft geslagen. Barb wil de zaak nieuw leven inblazen.

Carter zit in eenzame opsluiting. Aubry wordt gevraagd te getuigen. Tony wordt gearresteerd. Marks verloofde Richelle arriveert. Aliyah ontmoet een nieuwe onderzoeker.

Aliyah organiseert een demonstratie die gewelddadig afloopt. Tony komt Edgar weer tegen. Hector ziet de vriendin terug die hij heeft verlaten. Barb koopt een wapen. Mark helpt z'n vader.

Als Carter de schikking afwijst, wendt Aliyah dit aan om de datum van Carters preliminaire zitting naar voren te laten schuiven.

Aubry bekent dat ze Matt Skokie uit zelfverdediging heeft gedood. Haar ouders nemen een nieuwe advocaat in de arm in de hoop dat die haar bekentenis kan herroepen. Hector wordt opnieuw verhoord.

De zaak komt tot een eind en de betrokken families moeten met de tragische gevolgen leren leven.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover American Crime

American Crime

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 april 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie