cover Daar is Dobus

Daar is Dobus (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
20 minuten | Nederlands
1
HD

Aflevering 001 - 004 Dobus volgt een rondleiding in de brandweerkazerne. Door een misverstand denken de andere brandweermannen dat hij een echte brandweerman is! De perfecte gelegenheid om ook een handje te helpen...

Aflevering 005 - 008 Op Dobus kan je rekenen! Hij helpt een vriend met schilderen. In begin loopt alles gemeerd, totdat per ongeluk de bril van zijn vriend in de verf belandt...

Aflevering 009 - 012 De directrice heeft haar enkel verzwikt en moet dringend naar de dokter. Gelukkig is Dobus in de beurt om in te springen. Hij vervangt de directrice tot ze terug is. Zou Dobus een strenge directeur zijn, denk je?

Aflevering 013 - 016 Tijdens een brandoefening worden de brandweermannen weggeroepen voor een noodgeval. Daar is Dobus alweer! Hij maakt de brandoefening toch nog af en dat vinden de kinderen heel erg leuk!

Aflevering 017 - 021 Aiaiai, één van de rekkenvullers heeft zijn rug bezeerd door een foute beweging! Een geluk bij een ongeluk... daar is Dobus! Hij staat zoals altijd paraat om de mensen uit de nood te helpen.

Aflevering 022 - 026 Omdat Dobus even niet uitkeek, is de taart van de bakker gevallen. Dobus voelt zich schuldig en wil het goedmaken. Hij besluit om een nieuwe taart voor hem te bakken.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Daar is Dobus

Daar is Dobus

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Nederlands
Studio
Studio 100
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie