cover Criminal Minds
still Ziggo On Demand Criminal Minds

Criminal Minds (Seizoen 10)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

De BAU onderzoekt moorden in Bakersfield, Californië, waarvan de slachtoffers niet te identificeren zijn. En het team verwelkomt de nieuwe agent Kate Callahan bij de BAU. Ze assisteert hen bij het oplossen van zaken in de première van het tiende seizoen van Criminal Minds.

Na een reeks ontvoeringen en moorden in Seattle zoekt de BAU naar een verdachte die in het verleden is mishandeld en nu wraak wil nemen. Ondertussen gaat Garcia naar Texas om de confrontatie aan te gaan met de man in de dodencel op wie ze heeft geschoten toen ze Reid en zichzelf verdedigde.

Als een passagiersvliegtuig neerstort in Colorado, wordt het BAU-team gevraagd een profiel te maken van de verdachte omstandigheden. De zaak hakt erin bij Kate, die wordt herinnerd aan een familietragedie.

Als een lichaam in Atlanta wordt ontdekt dat onder de schrammen zit, ontdekt de BAU dat zijn dood en daaropvolgende moorden verband kunnen houden met een verdachte met een obsessieve huidaandoening.

Als een jongetje dat tijdens Halloween in San Diego vermist is geraakt een jaar later opduikt, moet de BAU snel handelen als er weer iemand onder soortgelijke omstandigheden verdwijnt.

De BAU zoekt naarstig naar een gemene deler van de mannelijke slachtoffers in Montana, wat een profiel van de verdachte moeilijk maakt. JJ moet haar gevoelens over de tragische dood van haar zus onder ogen zien.

Als slachtoffers met veel volgers op sociale media dood worden aangetroffen in Maryland, zoekt de BAU naar een verdachte die de vorm aanneemt van een internet-legende. Ondertussen worstelen Morgan en Savannah doort hun drukke banen met het vinden van quality time voor elkaar.

Als een prominente advocaat uit Boston vermist raakt, ontdekt de BAU geheimen uit z'n verleden die naar de reden van z'n verdwijning kunnen wijzen.

De BAU onderzoekt willekeurige moorden in Noord-Virginia en zoekt een getormenteerde verdachte die een ombedwingbare behoefte heeft om te doden, maar ook berouwvol is. Ondertussen krijgt Rossi bezoek van een vrouw die wellicht een geheim uit zijn verleden met zich meedraagt.

De zoektocht naar een verdachte die heeft te maken met een drievoudige moord in Salt Lake City kan de BAU naar een voortvluchtige van jaren geleden leiden

Als in Nevada bevroren lichamen worden gevonden, drijvend in het water, leidt het onderzoek van de BAU tot de verdenking dat de slachtoffers deel uitmaakten van een sekte die wat te maken kan hebben met hun dood. En JJ krijgt te maken met oude demonen van haar ontvoering en marteling van vorig jaar.

De BAU zoekt in Tallahassee naar een seriemoordenaar die de autoriteiten waarschuwt voordat hij een moord pleegt. Terwijl Rossi zich voorbereidt op een weekend met z'n dochter Joy, ontvangt hij verrassend nieuws over de dood van een strijdmakker in Vietnam.

De BAU keert terug naar z'n beginperiode als ze naar een van Rossi's en Gideons oude zaken kijken om een moordenaar die wist te ontvluchten op te sporen.

Als een koffietentje in Indianapolis wordt opgeblazen en een lokale held uit het puin verschijnt, probeert de BAU die persoon en z'n gezin te beschermen terwijl ze zoeken naar de dader voordat meer incidenten gebeuren.

Misbruikslachtoffers in California zetten de BAU op het spoor van een mogelijke getuige van het misbruik. Ondertussen maakt Kate zich zorgen als haar nichtje Meg afspreekt met een vriendin om een jongen te ontmoeten die ze van internet kennen.

Wanneer twee gevangenisbewaarders in een streng beveiligde gevangenis in Texas worden vermoord, vermoedt de BAU dat er meer dan één dader binnen de gevangenis aan het werk kan zijn.

De BAU moet naar Wisconsin om een seriemoordenaar te zoeken. Het team zoekt naar een verband tussen de slachtoffers om de dader te kunnen identificeren. Kate heeft problemen met haar nichtje Meg, die pubergedrag begint te vertonen.

Wanneer de vrouw van een aanstormend Congreslid verdwijnt, onderzoekt de BAU zijn politieke vijanden als mogelijke verdachten.

Als een gezin van vier personen op Barbados wordt ontvoerd, wordt de BAU gevraagd om samen te werken met commandant Jack Garret (Sinise) en z'n internationale eenheid. Garret en z'n eenheid, de elite-eenheid van de FBI die zich bezighoudt met zaken waarbij Amerikanen in het buitenland zijn betrokken, werken samen met Hotch en z'n team als ze ontdekken dat deze zaak overeenkomsten vertoont met een zaak die de BAU vorig jaar in Florida had onderzocht.

Als een gezin in Maryland wordt vermoord als het aan tafel zit, spoort de BAU familieleden en vrienden op op zoek naar geheimen die tot de moord geleid kunnen hebben. Hotch moet het goedmaken met z'n schoonvader als deze alzheimer blijkt te hebben.

Als drie betrokkenen bij moorden beweren dat ze door een 'schaduwmonster met klauwen' zijn aangevallen, zoekt de BAU een UnSub die hun geest onder controle heeft. De zoektocht naar de dader brengt het team in gevaar.

Als in de buurt van Los Angeles neergeschoten slachtoffers worden gevonden die mogelijk criminele banden hebben, gaat de BAU op zoek naar een UnSub die op eigen houtje werkt.

Als Kate's nichtje Meg en haat beste vriendin worden ontvoerd, verdenkt de BAU een online-roofdier die betrokken is bij mensenhandel, in de finale van het 10de seizoen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Criminal Minds

Criminal Minds

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie