cover Criminal Minds
still Ziggo On Demand Criminal Minds

Criminal Minds (Seizoen 9)

Inbegrepen bij: Movies & Series
39 minuten | Engels
3 g a t
HD

De jacht op een methodische moordenaar die steeds sneller toeslaat, voert de BAU naar Arizona. Het team vermoedt dat Hotch kans maakt om de nieuwe chef van de BAU-eenheid te worden, in deze première van het negende seizoen.

Terwijl de BAU-eenheid de verdachte van de rituele moorden in Arizona op het spoor is, kan deze door een bizarre connectie binnen de familie van de onbekende dader wellicht worden opgepakt.

Als Dallas wordt geteisterd door een sluipschutter onderzoekt de BAU-eenheid of de komende jaardag van de moord op Kennedy of misschien iets anders de dader drijft.

De BAU krijgt een nieuwe chef, Mateo Cruz. De voor hen onbekende Cruz heeft lang samengewerkt met JJ. Hij helpt het team dat de straten van Baltimore uitkamt op zoek naar een onbekende die het zijn slachtoffers onmogelijk maakt communiceren.

Terwijl Hotch voor zijn leven vecht nadat George Foyet, alias The Reaper, hem neergestoken heeft, ziet hij visioenen van zijn overleden vrouw Haley en zijn tegenstander Foyet. De BAU-eenheid is op zoek naar een vermiste tiener en ziet haar van haar vervreemde vader als een verdachte in de verdwijningszaak.

De BAU-eenheid onderzoekt de slachtoffers van mogelijke rituele moorden in Utah en vermoedt dat de onbekende dader die ze zoeken een fascinatie heeft voor de heksenprocessen in Salem. Verder organiseert Garcia een 'Dag van de dood'-feest in haar appartement.

Na een aantal wurgmoorden in Boston zoekt de BAU-eenheid naar een dader die herinneringen aan zijn slachtoffers bewaart. Het team hoopt een gemeenschappelijke link te vinden die naar de dader leidt. Ondertussen steunt de BAU-eenheid Rossi als zijn stamkroeg met sluiting wordt bedreigd.

Als een paar vermiste tieners worden verdacht van een reeks massamoorden in Chicago onderzoekt de BAU-eenheid hun verblijfplaats om een motief voor hun misdrijven te vinden. Morgan heeft tegenstrijdige gevoelens als zijn vriendin haar baan in het ziekenhuis net zo serieus neemt als hij zijn baan.

Als er in de achtertuin van een huis in Virginia skeletten worden gevonden, richt de BAU-eenheid het onderzoek op het gezin dat er woont en brengen ze familiegeheimen aan het licht, die voortkomen uit de oude rassenscheidingen in het Zuiden.

In St. Louis wordt een jongetje vermist en om de dader te vinden, heropent de BAU-eenheid een soortgelijke onopgeloste zaak.

De BAU-eenheid wordt naar Kansas City gehaald om een reeks moorden te onderzoeken. Het weerzien tussen Blake en haar vader, een gepensioneerde politieman, en haar broer, een rechercheur, is gespannen, maar toch moeten ze samenwerken om het misdrijf op te lossen.

Als de BAU-eenheid naar San Jose gaat om een serie moorden te onderzoeken, duikt Garcia in haar verleden als hacker en neemt ze weer contact op met haar oude vlam om het team bij de zaak te helpen.

De BAU-eenheid is op zoek is naar een moordenaar die op de vlucht is in Cleveland. Rossi maakt zich zorgen als zijn voormalige sergeant vermist wordt en gaat naar Los Angeles om hem te zoeken. Het geheim dat JJ voor het team verborgen houdt, zou haar weleens parten kunnen gaan spelen.

Als JJ in deze 200ste aflevering wordt ontvoerd, gaat de BAU-eenheid op zoek naar aanwijzingen voor haar verdwijning in de periode dat ze bij het ministerie van Buitenlandse Zaken werkte. Ze ontdekken een geheime missie, die haar leven op dit moment in gevaar brengt. In hun zoektocht naar JJ roept het team de hulp in van Prentiss, die hen moet helpen in deze crisissituatie.

De BAU-eenheid onderzoekt een aantal moorden in de omgeving van Pittsburgh en is op zoek naar twee daders die als team werken. Garcia en Morgan vertellen hun plannen voor Valentijnsdag aan hun wederhelft.

Als een meisje van vier vermist raakt terwijl ze bij een familielid in Mississippi is, haast de BAU-eenheid zich om het meisje te vinden en in veiligheid te brengen en doet daarbij alarmerende ontdekkingen.

Na mysterieuze verdrinkingsdoden in de woestijn van Las Vegas probeert de BAU de ware oorzaak en het motief te ontdekken voor de moorden.

Als drie lijken met bijtsporen in een ondiep graf worden gevonden bij Milwaukee, moet de BAU veel vragen beantwoorden. Reid en Garcia trainen voor een bedrijfsfitnesstest, maar proberen de voorbereidingen voor Morgan te verbergen.

Terwijl de BAU een onderzoek naar ongewone steekpartijen in New York afrondt, kan Morgans bezoek aan een van de overlevenden ervoor zorgen dat het team voor nog meer vragen komt te staan.

Als in een afgelegen gemeenschap in West Virginia twee moordslachtoffers worden gevonden, legt de BAU een slepende vete tussen twee families bloot en moeten ze onderzoeken welke kant achter de moorden kan zitten.

A series of targeted kidnappings near Memphis have the BAU searching for a commonality between the missing persons and a motive to lead to the UnSub. Meanwhile, Savannah vents her frustration to Morgan about the amount of traveling he does for his job.

Als in Long Beach in Californié slachtoffers worden gevonden die met arsenicum gedood zijn, wijzen handgeschreven doodsbedreigingen en andere aanwijzingen op een UnSub die gefascineerd is door Griekse mythologie. Ondertussen maakt Hotch zich zorgen over deelname aan Jacks carrièredag op school.

Als de BAU naar Texas moet komen vanwege een aantal moorden op prostituees, zijn er aanwijzingen dat deze religieuze achtergronden hebben. Maar naarmate het onderzoek vordert, kan het team in gevaar komen, in dit eerste deel van de finale van het negende seizoen.

Het moordonderzoek van de BAU in Texas gaat door, en er zijn aanwijzingen dat er een complex web van corruptie achter zit. Het leven van een teamlid is in gevaar, een bezorgd lid van BAU moet een droevig geheim uit het verleden onder ogen zien, en Garcia moet een collga redden, in het slot van de finale van het negende seizoen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Criminal Minds

Criminal Minds

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie