cover Scandal
still Ziggo On Demand Scandal

Scandal (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

Bijna twee maanden nadat Olivia en Jake in een privé-vliegtuig zijn gestapt op weg naar de zon, is alles veranderd. Met nog vier jaar in het Witte Huis doen Fitz en Cyrus hun uiterste best om een positieve invloed uit te oefenen op het land. Intussen worstelt Mellie met het verlies van haar zoon en de gladiatoren voelen de afwezigheid van Olivia.

Fitz wil indruk maken met zijn State of the Union-toespraak over vuurwapenbezit. Cyrus probeert een machtig stel te rekruteren met veel invloed op dit gebied. Intussen krijgt de persoonlijke worsteling van Mellie landelijke aandacht.

Een oude vriendin vraagt om hulp als haar dochter vermist is. Cyrus heeft een gênante ontmoeting tijdens een zakenontbijt, en Jake gebruikt zijn connecties om antwoorden te krijgen. Mellie raakt geobsedeerd door een verhaal in het nationale nieuws en David doet zijn uiterste best om zichzelf te bewijzen.

Fitz vraagt Olivia om een situatie op te lossen die de reputatie van de familie Grant kan verwoesten. Intussen belt Rowan een oude vriend om zijjn vuile werk op te knappen.

Olivia en haar team gaan door met het onderzoek naar Catherine's zaak, maar Olivia is afgeleid als Jake haar niet meer terugbelt. Intussen raakt Cyrus dieper verstrikt in het konijnenhol met Michael. David beseft wat het betekent om eindelijk te winnen in DC en Fitz zoekt naar antwoorden rond de dood van Jerry.

Olivia wordt ontboden door een veroordeelde moordenaar die beweert ten onrechte te zijn beschuldigd, en Mellie raakt geïntrigeerd door een vroegere first lady wier verhaal opvallend veel lijkt op dat van haarzelf. Intussen gaat Elizabeth verder om het Witte Huis te corrumperen en zet Fitz een schokkende stap.

Olivia kan nog steeds niet geloven dat Jake schuldig is en wendt zich tot Tom voor extra informatie. Wanneer Leo Bergen's nieuwste cliënt een hartverscheurende reactie oproept, komt haar partner in actie. Intussen blijft Huck met vuur spelen, zet Mellie een stap naar de macht, en wordt het schokkende verbond van Elizabeth onthuld.

Fitz en Jake blijven ruzie maken over Olivia, maar Olivia wil dat ze zich concenteren op de echte prijs, het Commando omverwerpen. Intussen wil Huck de banden met zijn familie aanhalen en gaat Quinn door met het opsporen van Kubiak. In het Witte Huis wordt Cyrus eindelijk ingehaald door zijn eigen acties, maar het plan van Elizabeth North is veel groter dan iemand ooit kon vermoeden.

Het Commando is altijd twee stappen verder en iedereen in het leven van Olivia loopt gevaar. Intussen moet Cyrus de gevolgen van zijn daden onder ogen zien. Huck en Quinn ontdekken eindelijk wat Elizabeth North van plan is, maar misschien zijn ze te laat om haar tegen te houden.

De winterpremière gaat verder waar de finale eindigde, maar nu vanuit het gezichtspunt van Olivia. Wat is er precies gebeurd toen Jake naar de slaapkamer ging? Wie heeft Olivia meegenomen en waar is ze heen? Het gevecht om het leven van Olivia gaat verder in januari.

Olivia is nog steeds vermist en het team komt bij elkaar. Ze doen wat ze kunnen om haar te vinden en veilig thuis te krijgen.

De gladiatoren kijken toe vanaf een afstand terwijl landen over de hele wereld bieden op Olivia Pope. Intussen gaan Andrew en Fitz de confrontatie aan.

Terwijl het bieden op Olivia Pope doorgaat, vechten de gladiatoren om haar te redden, maar het Witte Huis is bang dat ze haar voor altijd kwijtraken.

Een tragedie in Washington krijgt landelijke aandacht en het Witte Huis moet omgaan met hun problemen gevende vicepresident.

David Rosen wordt verrast als een bezoeker inside-informatie geeft over B613 waarmee het Witte Huis kan worden neergehaald en Pope & Associates kan worden geruïneerd.

Olivia komt in actie als ze hoort dat een vrouw seksgeheimen wil openbaren van de elite in Washington. Intussen vreest Elizabeth dat de zus van Mellie schadelijk kan zijn voor haar politieke ambities.

Als Michael in een vervelende situatie terechtkomt, proberen de gladiatoren de schade te beperken. Cyrus wordt onder druk gezet om de bruiloft te verschuiven. Intussen zet David een eerste stap in zijn plan om B613 neer te halen.

David probeert oud-agenten van B613 te ronselen om zijn zaak sterker te maken. Intussen vraagt een Congreslid aan Olivia om zijn vader te helpen zijn dreigende doodstraf te ontlopen.

Nu Rowan terug is, staat er meer op het spel dan ooit tevoren als het team B613 wil neerhalen. Intussen wordt Olivia gebeld dat de vrouw van de burgemeester is vermoord en of ze de zaak wil aannemen. In het Witte Huis heeft Fitz hulp nodig om een zeer belangrijke wet aan te nemen, maar als hij steun vraagt aan de vicepresident blijkt ze niet zo gemakkelijk als iedereen dacht.

Het team dat B613 neerhaalde, is ernstig in gevaar, en gedwongen om drastische maatregelen te nemen. Mellie is gekrent als het land zich tegen haar keert en Cyrus wordt gedwongen om haar te verdedigen.

Vice-president Ross gaat door met het verdedigen van de regering Grant als ze Olivia Pope inhuurt om een vrouw bij de Marine te verdedigen. Intussen moeten Quinn en Huck doen waar ze goed in zijn om antwoorden te krijgen over B613 en Mellie's campagne voor de Senaat blijft een marteling.

Alles komt tot een climax in de seizoensfinale als Olivia en haar team enkele stappen zetten om het Commando neer te halen, en Mellie's lot is bezegeld als de verkiezingsuitslagen bekend worden.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Scandal

Scandal

Genre
Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 januari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie