cover Scandal
still Ziggo On Demand Scandal

Scandal (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

Nu Olivia in de pers genoemd wordt als maitresse van de president, worden zowel het Witte Huis als Pope & Associates geconfronteerd met het grootste schandaal tot nu toe, en er wordt een verrassend verbond gesloten om alles in goede banen te leiden. Ondertussen doet Olivia's vader Rowan echt alles om zijn bevelen uit te voeren, en niemand, ook niet Olivia, kunnen hem ervan weerhouden.

Via flashbacks ontdekken we meer over de relatie tussen Olivia en haar vader, van wie ze vervreemd is. Ondertussen zijn zowel het Witte Huis als Pope & Associates nog steeds bezig de grote en algemeen bekende rotzooi op te ruimen die ze zelf hebben veroorzaakt.

Een moeder uit het Midwesten huurt Pope & Associates in op mysterieuze voorwaarden, die leiden tot een zeer gevaarlijke situatie. Ondertussen geven Fitz en Mellie hun ware gevoelens voor elkaar toe.

Terwijl Pope & Associates nog steeds moeite heeft cliënten te vinden, besluit het team een vreemdgaande senator te helpen die het leuk vindt om foto's te maken van zijn minder bekende lichaamsdelen. Ondertussen raakt Mellie betrokken in haar eigen schandaal met het Democratische Congreslid Josephine Marcus.

Het team onderzoekt het Democratische congreslid Josie Marcus, terwijl Olivia en Mellie elkaar onverwacht tegen het lijf lopen tijdens het correspondentendiner in het Witte Huis. Ondertussen komen Jake en Huck dichter bij de waarheid achter Operatie Remington, wat rampzalige gevolgen zou kunnen hebben.

Olivia moet een belangrijke beslissing nemen die al haar betrekkingen in het Witte Huis zal beïnvloeden, en Harrisons loyaliteit aan de de Gladiatoren wordt op de proef gesteld. Ondertussen gaat het team door met de voorbereiding van Josie Marcus terwijl Cyrus en Mellie tegen haar samenspannen.

Mellie probeert te herstellen van de negatieve publieke reactie door een stevig nieuwsinterview te doen. Terwijl Cyrus doorgaat met samenzweren tegen Sally Langston, ontdekken we hoe Fitz, Mellie en Cyrus een team zijn geworden. Huck blijft Quinn van zich af duwen, maar door Quinns bloeddorst zou ze in gevaarlijke situaties kunnen belanden.

Olivia en het team proberen het onthullen van de waarheid achter operatie Remington in goede banen te leiden, terwijl ze ook een mogelijke crisis in de campagne van Josie Marcus proberen op te vangen. Ondertussen gaat het bergafwaarts met Quinn en Charlie, en Cyrus maakt een plan om Sally onderuit te halen, maar hij bedenkt niet hoeveel schade dat hemzelf kan berokkenen.

Terwijl het team dichter bij de waarheid komt, wordt hun loyaliteit op de proef gesteld en komen relaties onder zware druk te staan. Ondertussen moet Cyrus om zien te gaan met zijn eigen crisis en beseft hij dat hij misschien te ver is gegaan.

Nu de waarheid boven water is gekomen, zal het nooit meer hetzelfde zijn en zal iedereen de gevolgen van zijn daden onder ogen moeten zien.

Het Witte Huis moet om zien te gaan met een schokkende aankondiging van Sally Langston. Ondertussen krijgt Olivia een uitdagende nieuwe rol

Oude gevoelens en jaloezie steken de kop op tijdens een presidentieel evenement, waardoor Fitz de harde waarheid onder ogen moet zien. Ondertussen probeert Quinn zichzelf te bewijzen aan B613, en Leo Bergen regelt een ontmoeting voor Sally en een oude vriend.

Een goed voorbereide Fitz wordt op het verkeerde been gezet tijdens het eerste presidentiële debat, en Olivia krijgt schokkend nieuws en is gedwongen om een heel moeilijke beslissing te nemen. Ondertussen zou een klein geheimpje dodelijke gevolgen kunnen hebben.

Sally regelt een gesprek met de wapenlobby, waardoor het hele Witte Huis in rep en roer raakt. Olivia en Huck krijgen schokkende inzichten en een onverwacht iemand vraagt Pope & Associates om hulp.

De Grant-kinderen bereiden zich voor op een live televisie-interview met Fitz en Mellie in het Witte Huis. Ondertussen vraagt Adnan Harrison om hulp en waarschuwt Rowan Olivia dat ze moet stoppen met het onderzoek naar B613.

Abby vervangt Olivia en neemt taken in het Witte Huis op zich. Ondertussen blijft het team B613 onderzoeken, en probeert iemand Restons presidentiële campagne in de war te schoppen.

Na een schending van de beveiliging is het alle hens aan dek bij Olivia Pope & Associates. De herverkiezingscampagne van Fitz komt tot stilstand en hij overweegt tegen Olivia's advies in te gaan. Ondertussen blijven Adnan en Maya hun volgende zet beramen.

Het is verkiezingsdag en alles is toegestaan als de kandidaten proberen stemmen te winnen. Ondertussen probeert Olivia Maya's beweegredenen te begrijpen en zet Charlie een verrassende stap.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Scandal

Scandal

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 januari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie