cover Samson & Gert

Samson & Gert (Seizoen 11)

Inbegrepen bij: Movies & Series
26 minuten | Nederlands
1
SD

Alberto is heel ongelukkig. Hij denkt namelijk dat iedereen hem een prutszanger vindt. Zijn vrienden proberen hem op te beuren. Ze vragen aan de Burgemeester of Alberto niet samen met Carpaccio mag optreden. Dat zal hij zeker leuk vinden!

De bakker organiseert een wedstrijdje. Wie het antwoord weet op het raadsel, wint een heerlijke taart! Wat is bruin, rond en het hangt in een boom? Alleen Gertje kent het antwoord via zijn geliefde Marlèneke, tenminste dat denkt hij toch...

De vrouwenclub van Burgemeesters komt bij de Burgemeester dineren. De Burgemeester vraagt aan Gert of hij butler wil zijn. Gert wil uiteraard helpen. Hij neemt wel zijn nieuw parelsnoer voor Marlène mee om het te beschermen.

Alberto is het beu om zo weinig klanten te hebben en opent een hamburgerrestaurant. Octaaf beweert dat hamburgerrestaurants openen één van zijn specialiteiten is en ook hij opent een hamburgerrestaurant! De concurrentiestrijd is begonnen...

De Burgemeester koopt een antieke kast. In het gemeentehuis probeert hij met hulp van zijn vrienden het kastje open te krijgen. Eens de kast is opengemaakt, ontdekken ze een oude schatkaart. De schat ligt onder het mandje van Samson!

Gert geeft een feestje voor Marlène en haar vriendinnen. Hij heeft een overheerlijke taart gekocht en een nieuwe camera waarmee hij het feestje kan filmen. Octaaf wil graag een stukje van de taart, maar dat mag natuurlijk niet van Gertje..

Alberto, de Burgemeester en Van Leemhuyzen willen lid worden van de turnclub van Octaaf. Octaaf lacht hen uit en ze besluiten een eigen turnclub op te richten: 'De Trapezewerkers'. Ze nodigen iedereen uit voor een demonstratie.

Samson, Gert, Alberto, de Burgemeester en Octaaf gaan samen naar een subtropisch zwembad. Iedereen is klaar om te vertrekken, maar dan ontdekt Gert dat de kaarten al verlopen zijn! Van Leemhuyzen heeft een idee...

Samson, Gert en Octaaf vervelen zich. De Burgemeester vraagt hen om hulp. Hij moet de zonnebloemdans voorbereiden voor zijn oude kleuterjuf die op bezoek komt. Eerst lachen ze hem uit, maar niet veel later zijn ze toch nieuwsgierig...

Octaaf is lid van 'De videovrienden'. Hij wil een filmpje maken om zo een reisje naar zee te winnen. Zijn vrienden willen hem helpen en samen maken ze een komische film: 'Den Dikke en den Dunne'. Of was het 'De Gespierde en den Dunne'?

Samson is alleen thuis. De Burgemeester en Van Leemhuyzen komen langs en samen starten ze 'de club van 3'. Als Gert terug thuiskomt wil hij ook lid worden, maar dat mag niet. Hij start dan maar een eigen, exclusieve club: N.A.T!

Samson en Gert worden achtervolgd door een vreemde man. Hij blijkt een reclameman te zijn, Robby van Shoppy. Hij wil Samson gebruiken voor zijn nieuwste reclamespot van Shoppy. Samson is vereerd en begint meteen zijn tekst in te oefenen!

Fred Kroket stopt voorgoed met frietjes bakken... Wie zal er nu zijn frietkraam overnemen? Samson en Gert organiseren een frietbakwedstrijd en gaan zo op zoek naar een nieuwe, geschikte frietenbakker voor hun dorp!

Gert heeft een probleem. Binnenkort is Marlène jarig en hij wil voor haar het perfecte cadeautje kopen, maar hij heeft niet veel geld meer om iets te kopen... Misschien kan hij een centje bijverdienen met zijn draaiorgel?

Frieda schrijft een liefdesbrief voor haar Alberto'tje. Ze wil hem uitnodigen voor een romantisch avondje uit. Samson belooft dat hij de brief naar Alberto zal brengen. Gert is intussen druk in de weer met de uitnodigingen van zijn feest...

Frieda Kroket organiseert een Mister Frietverkiezing. Diegene die de verkiezing wint, heeft recht op één jaar lang gratis frietjes! Voor zo'n prijs staan natuurlijk alle mannen te popelen! Het belooft een spannende strijd te worden.

Binnenkort wordt er een cowboyfilm opgenomen in het dorp. De regisseur is nog op zoek naar een acteur. De Burgemeester vindt dat iedereen evenveel kans moet krijgen om de rol te mogen spelen, daarom organiseert hij een auditie.

De Burgemeester heeft besloten een feestcomité op te richten. Zowel Alberto als de Burgemeester willen graag voorzitter van het nieuwe comité zijn. Gert stelt voor om een verkiezing te houden om te beslissen wie de voorzitter mag worden.

Jan de Vuilnisman is ziek. Net nu komt de Afgevaardigde van de Minister kijken of het dorp wel netjes en proper is. De Burgemeester moet dringend op zoek naar een vervanger! Wie kan er deze zware klus van vuilnisman overnemen?

Gert is zijn zolder aan het opruimen. Plots komt Frieda huilend binnengelopen: er zit een gat in het dak van haar frietkraam! Als het gat niet vlug gemaakt wordt, zal alles nat worden. Zal Gert dit probleem kunnen oplossen?

Gert en Octaaf sluiten een weddingschap af. Gert moet Octaaf binnen het uur eens heel goed beetnemen. Als het hem lukt, krijgt hij een heerlijke taart van Octaaf. Geen tijd te verliezen dus, Gert moet dringend op zoek naar een goede grap!

Van Leemhuyzen vindt een brief die dateert van drie maanden geleden. Hierin staat dat de Afgevaardigde meer bomen en struiken op het plein wil en dat hij zal langskomen om dit te controleren...? Slecht nieuws: de controle is vandaag al!

Octaaf start samen met Alberto een eigen televisiezender: Octaaf TV. Zijn vrienden vinden het maar flauw en saai. Octaaf bedenkt een manier om wat sensatie te brengen. Hij doet alsof het frietkraam in brand staat...? Paniek breekt los!

De Burgemeester van de grote stad vindt het dorpsplein, het lelijkste pleintje van het land! De Burgemeester wil hier wat aan doen en beslist om het frietkraam te verwijderen! Samson en zijn vrienden laten dit niet zomaar gebeuren!

De Burgemeester wil de inwoners van zijn dorp verwennen met een spetterend dorpsfeest op het pleintje. Geen feest, zonder veel frietjes! Voor de kinderen heeft hij zelfs nog een extra verrassing in petto...

Octaaf en Van Leemhuyzen hebben een doos vol fopmateriaal gekocht. Eén voor één worden hun vrienden beetgenomen, maar die kunnen er absoluut niet mee lachen. Van Leemhuyzen en Octaaf vinden dit erg flauw en bekokstoven de ultieme grap.

Jef Patat, een frietkraamuitbater uit de stad, gaat binnenkort friet aan huis leveren. Frieda is bang dat er nu minder mensen frietjes bij haar zullen kopen... Er is maar één manier om dat tegen te gaan: ook zo'?n thuisservice opstarten.

Wanneer Gert een bad wil nemen, merkt hij plots dat er geen shampoo meer is. Een vervelend probleempje. Hij besluit om naar het kapsalon van Alberto te gaan. Hij zal zeker zijn haar wel even kunnen wassen...

Alberto heeft vannacht geen oog dichtgedaan. Vandaag krijgt hij hoog bezoek van Barones Von Beckerstein. Zij heeft hem namelijk uitgekozen om haar nieuwe kapper te zijn! Alberto is moe, misschien kan hij maar beter eerst een dutje doen?

Octaaf en Van Leemhuyzen organiseren een Vlaamse kermis waar je allerlei spelletjes kan spelen. De winnaars kunnen een reep chocolade winnen. Octaaf en Van Leemhuyzen besluiten om hun lekkere prijs eerst even voor te proeven...

De Burgemeester is heel erg droevig. De Afgevaardigde van de Minister heeft hem gezegd dat hij geen goede Burgemeester is. Samson en zijn vrienden bedenken iets om hem op te vrolijken. Ze maken een standbeeld van de Burgemeester!

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Samson & Gert

Samson & Gert

Genre
Jaar
2000
Taal
Nederlands
Studio
Studio 100
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie