cover Samson & Gert Winterpret

Samson & Gert Winterpret (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
27 minuten | Nederlands
1
HD

Aflevering 01 - 02: Alberto wil zijn nep-bontjas laten zien aan zijn vrienden, maar zij denken dat hij een beer is en vermoeden dat de beer Alberto heeft opgegeten en onderweg is naar hen. Wanneer ze zitten treuren komt Alberto binnen en wordt alles duidelijk.

Aflevering 03 - 04: Iedereen (uitgezonderd Samson en Gert) is verliefd op het meisje van de bakker. Wanneer de romantische kerstkaart van Gert in de handen van de anderen komt, denken ze stuk voor stuk dat ze van het meisje van de bakker is, aan hen gericht.

Aflevering 05 - 06: Wanneer Alberto Samson zijn cadeau leuker vindt dan het zijne, probeert hij, verkleed als Kerstman, de cadeaus te verwisselen. Gert fopt hem door hem te overtuigen om zijn cadeau opnieuw in te ruilen voor een groter cadeau: een lege doos!

Aflevering 07 - 08: De unieke kersttruien van Alberto en Van Leemhuyzen geraken onderling verwisseld. De twee vrienden begrijpen niet wat er gebeurd is nu de ene een te grote en de andere een te kleine trui heeft. 's avonds wordt de vergissing duidelijk.

Aflevering 09 - 10: Samson is ongerust dat de Kerstman hem niet zal vinden. Zijn vrienden besluiten één voor één om voor kerstman te spelen, zonder dat ze dit van elkaar weten. Opeens zijn er drie kerstmannen aanwezig, maar gelukkig komt de echte kerstman

Aflevering 11 - 12: Gert bereidt allerlei lekkers voor voor Van Leemhuyzen en De Burgemeester die gaan wandelen. Alberto is jaloers en doet alsof hij mee gaat wandelen om alvast te kunnen snoepen. Gert begrijpt ondertussen niet waar al het eten naartoe gaat.

Aflevering 13 - 15: Omdat Alberto een paar pogingen doet om zijn cadeautje te openen, pakt Gert een appel in. Alberto trapt erin en ruilt zijn cadeau met De Burgemeester nog voor hij het geopend heeft. Er zitten bonbons in. Hij is verwonderd en verraad zich.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Samson & Gert Winterpret

Samson & Gert Winterpret

Genre
Jaar
2014
Taal
Nederlands
Studio
Studio 100
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie