cover King Tut
still Ziggo On Demand King Tut

King Tut (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
42 minuten | Engels
4 g a s
HD

De 17-jarige Toetanchamon is al acht jaar farao. In die jaren werd zijn rijk vooral bestuurd door zijn adviseurs. Nu voelt hij zich oud genoeg om zelf over Egypte te heersen. Zijn eerste beslissing is om persoonlijk het leger te leiden in een aanval tegen het koninkrijk Mitanni. Daarmee maakt hij zich niet geliefd bij zijn militair adviseurs.

In Egypte gonst het van de geruchten dat Toetanchamon is gesneuveld op het slagveld. Terwijl de beeldschone Suhad zijn wonden verzorgt, bedenkt Toetanchamon hoe hij zo snel mogelijk kan terugkeren naar het hof... Voordat zijn adviseurs een nieuwe farao kronen.

In een race tegen de klok probeert Toetanchamon Thebe te bereiken. Hij moet zien te voorkomen dat Ka tot farao wordt gekroond. Tegelijkertijd mobiliseert Koning Tushratta van Mitanni de omliggende stammen in een poging Egypte van de kaart te vegen.

Terwijl de dreiging van Minatti toeneemt, verspreidt een mysterieuze ziekte zich door Thebe. Steeds meer soldaten uit het Egyptische leger bezwijken eraan. Het dwingt Toetanchamon tot een moeilijke beslissing...

Terwijl Suhad vecht voor haar leven en de hogepriester onrust stookt, bedenkt Toetanchamon een plan om het leger van Mitanni te verslaan. Maar hoe? Mitanni heeft vier keer zoveel soldaten als Egypte. Tegen het advies van zijn grootvizier in, ontvangt Toenachamon de prins van Mitanni om vrede te bespreken.

In een bitter gevecht proberen Toetanchamon en zijn mannen Mitanni de beslissende slag toe te brengen. Maar in Thebe spannen zijn adviseurs en familieleden samen om Suhad uit de weg te ruimen en de macht te grijpen...

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover King Tut

King Tut

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
DFW
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 april 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie