cover Cleaners
still Ziggo On Demand Cleaners

Cleaners (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
21 minuten | Engels
3 g t
HD

Amerikaanse actieserie. De knappe huurmoordenaars Roxie en Veronica krijgen de taak om een auto van punt A naar punt B te vervoeren. Maar als ze onderweg een lekke band krijgen, doen ze een schokkende ontdekking in de koffer van de auto.

Amerikaanse actieserie. Roxie en Veronica zetten hun missie verder om de auto op punt B te krijgen. Ze hadden Mother echter nooit mogen vertellen dat ze de koffer hebben opgemaakt, want nu wil zij met hen afrekenen.

Amerikaanse actieserie. De moeder van het slachtoffer gelooft dat haar zoon opgespoord kan worden. De meiden houden zich nog altijd verborgen en ontdekken dat het slachtoffer goed in wiskunde was en op de hoogte was van cruciale informatie.

Amerikaanse actieserie. De FBI-agent Frank Barnes vindt Veronica, Roxie en Tyler, maar als ook Julian en Kyle opduiken, zijn Veronica, Roxie en Barnes genoodzaakt om samen te werken. Ondertussen breekt de klant uit de gevangenis uit.

Amerikaanse actieserie. De meiden denken Tyler op het spoor te zijn, maar blijken dan in een val van Julian gelopen te zijn. Mother probeert Tyler erin te luizen zodat hij aan haar de informatie onthult, maar hij is haar te slim aan.

Amerikaanse actieserie over 2 huurmoordenaars die plots zelf het doelwit worden. Iedereen komt aan op de ontmoetingsplaats. Julian maakt plaats voor Mother. Tyler raakt in paniek als ze zijn geheugen willen activeren. Wie zal er overleven?

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Cleaners

Cleaners

Genre
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
25 juli 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie