cover Chosen
still Ziggo On Demand Chosen

Chosen (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
21 minuten | Engels
3 g a t
HD

Amerikaanse dramaserie over de onlangs gescheiden Ian Mitchell die op een dag een doos voor zijn voordeur vindt met daarin een pistool, een foto van een onbekende man en de opdracht om deze persoon te vermoorden.

Amerikaanse dramaserie. Op het nippertje overleeft Ian de eerste dag van het spel, maar zowel hem als zijn familie bevinden zich in groot gevaar nu de makers van het spel zich in zijn leven blijven mengen.

Amerikaanse dramaserie over een man die op een dag een doos voor zijn voordeur vindt met daarin een pistool, een foto van een onbekende man en de opdracht om deze persoon te vermoorden. Na de dood in de ogen gekeken te hebben toen hij een andere jager tegenkwam, ontdekt Ian dat de 'Watchers', die het spel sturen, rusteloos zijn.

Amerikaanse dramaserie over een man die een onbekende man moet vermoorden. De klok dringt en dus zet Ian alles op alles om zijn familie te redden. Hij komt tevens oog in oog te staan met de sadistische makers van het spel.

Amerikaanse dramaserie over een man die op een dag een doos vindt met de opdracht om een onbekende man te vermoorden. Met hulp van een crimineel smeedt Ian een plan om zijn dochter terug te krijgen van de 'Watchers'.

Amerikaanse dramaserie over een man die de opdracht heeft om een voor hem onbekende man te vermoorden. Ian en zijn vrouw doen nog een laatste wanhopige poging om hun dochter te redden vooraleer hun tijd verstreken is.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Chosen

Chosen

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie