cover Masters of Sex
still Ziggo On Demand Masters of Sex

Masters of Sex (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
58 minuten | Engels
4 s t
HD

Dokter Masters is een succesvolle arts in de gynaecologie. Als hij een controversiële studie naar de lichamelijke reacties van mannen en vrouwen op seks op poten zet, werft hij Virginia aan als zijn secretaresse.

Het voorstel van Masters om zelf deel te nemen aan de studie blijft door Virginia's hoofd spoken. Zal ze haar baan kwijtspelen als ze weigert? Ondertussen moet Masters op zoek naar een nieuwe locatie.

William en Virginia vervolgen hun onderzoek in het bordeel, maar William raakt meer en meer gefrustreerd door de omstandigheden waarin ze moeten werken. Ondertussen werft Betty enkele mannelijke deelnemers aan.

Nu de problemen met de locatie opgelost zijn, kunnen Masters en Virginia zich volledig storten op het vinden van nieuwe deelnemers voor hun onderzoek. Ze komen hierbij tot een schokkende constatatie.

Masters en Johnson nemen koppels op in hun studie en ontdekken al snel dat seks wordt beïnvloed door de aantrekkingskracht tussen de partners. Austin wordt nogmaals benaderd om deel te nemen aan de studie.

In de nasleep van het miskraam gaan Libby en William op vakantie naar Miami, maar William stort zich bij aankomst onmiddellijk weer op zijn werk. Ondertussen klaagt Dr. DePaul dat Johnson te veel respect krijgt.

Masters en Johnson zetten hun studie verder, zij het nu als actieve deelnemers aan het onderzoek. Virginia vreest echter dat de nieuwe 'werkomstandigheden' problemen zullen veroorzaken in de relatie van William.

Masters en Johnson besluiten de studie op film vast te leggen. Johnson werkt aan haar universiteitsdiploma. Haas en Langham overwegen de voordelen van het huwelijk. Margaret komt Dale in een café tegen.

Terwijl Masters en Johnson mogelijk de wet overtreden bij het filmen van hun onderwerpen, stelt Masters' moeder zich vragen bij hun intieme band. Vivian wil een christelijk huwelijk, maar dan blijkt Ethan joods te zijn.

Terwijl het ziekenhuispersoneel druk bezig is met een rampoefening, drijft de zwangerschap van een deelneemster aan de studie een wig tussen Masters en Johnson. Margaret verneemt de waarheid over haar echtgenoot.

Masters heeft het moeilijk de studie verder te zetten zonder Johnson. Hij besluit Libby als secretaresse aan te stellen. Johnson tracht DePaul te helpen met de promotie van haar werk over de gezondheid van vrouwen.

Masters deelt zijn bevindingen mee, maar de dokters reageren niet zoals gehoopt op zijn beelden van orgasmes. Haas denkt na over een werkaanbieding, en Barton Scully gaat verder met elektroshocktherapie.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Masters of Sex

Masters of Sex

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 augustus 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie