cover Lost Girl

Lost Girl (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series
42 minuten | Engels
3 g a t
HD

De bende ontdekt dat hun geheugens gemanipuleerd werden en dat ze Bo totaal vergeten zijn. Kenzi gaat de confrontatie aan met een machtige Fae om haar geheugen terug te winnen. Vex weigert mee te werken totdat hij door Hale gedwongen wordt.

Dyson gaat op zoek naar een Fae die een geliefde kan redden. Ondertussen voelt Kenzi zich gevangen in haar job als kinderoppas.

Bo ontsnapt aan de 'Death Train'. Dyson komt Bo op het spoor en besluit haar uit de nood te helpen. Lauren probeert aan de Fae te onstnappen.

Lauren raakt in de problemen als haar geheim verleden wordt onthuld. Bo en Kenzi sluiten een deal met de Druid. Ondertussen krijgt Bo bezoek.

Bo krijgt een verrassing van de Una Mens. Lauren komt terug. Ook Trick staat een verrassing te wachten als hij door de Una Mens wordt opgeroepen. Bo wordt door Vex geholpen.

Bo doet er alles aan om een getalenteerde operazanger te bevrijden. Ondertussen wordt Kenzi bedreigd door iemand uit het verleden van Hale.

Nadat de Una Mens Dyson ontvoerd hebben omdat hij een Fae-wet brak, moet Bo terug in het geheugen van Dyson reizen om zo zijn onschuld aan te tonen en zijn executie tegen te houden.

Bo raakt onthutst door Krampus. Zal Lauren Vex helpen? En moeten Lauren en Dyson de doos aan Bo geven?

Bo gaat op zoek naar antwoorden, maar wordt hierin gevolgd door Dyson en Lauren. Trick zoekt dan weer naar verloren herinneringen. Kenzi en Tamsin proberen zijn bedoeling hiermee te achterhalen.

De bende is helemaal ondersteboven van Bo's schokkende aankondiging. Kenzi sluit zich aan bij een undercovermissie.

Tamsins begeleider, Acacia, duikt weer op. Hale nodigt Kenzi's moeder en neef uit om op bezoek te komen en er getuige te zijn van een belangrijke gebeurtenis. Dyson stelt Rayners intenties in vraag. Bo doet een schokkende ontdekking.

Bo stelt zich terughoudend op tegenover de rol die zij volgens een profetie moet spelen. Maar als ze advies uit onverwachte hoek krijgt, staat ze plots voor een moeilijke beslissing.

Bo moet de moeilijkste keuze van haar leven maken als enkel het ondenkbare kan ingezet worden om het kwaad te bestrijden en de vernietiging van de wereld tegen te gaan.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Lost Girl

Lost Girl

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie