cover Drop Dead Diva
still Ziggo On Demand Drop Dead Diva

Drop Dead Diva (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
2 g t
HD

Deb wordt geconfronteerd met een nieuwe driehoeksverhouding en zit met meer vragen dan ooit. Ook haar carrière is onzeker.

Jane probeert te voorkomen dat de vermiste Daniel Porter dood verklaard wordt. Hij is jaren geleden verdwenen en zijn vrouw Lindsey is inmiddels hertrouwd. Tot ieders verbazing verschijnt de vermiste man ineens weer.

Janes volgende zaak wordt complex wanneer ze ontdekt dat twee van haar cliënten getrouwd zijn met dezelfde man. Kim krijgt goed nieuws. Stacy probeert een nieuw must-have item uit te vinden: de armvelope.

Janes relatie met Tony wordt interessant, maar net dan wordt ze gestoord door Teri die haar hulp nodig heeft. Jane denkt dat de zaak gemakkelijk opgelost zal worden, maar dat is buiten haar cliënt gerekend.

Nadat de moeder van Jane werd gearresteerd, moet Jane haar vader leren kennen. Ze ontmoette hem nooit eerder, maar heeft nu zijn hulp nodig. Ondertussen ontdekt Fred dat Kim en Parker een relatie hebben.

Jane helpt Grayson met de verdediging van de zanger van een bekend popduo. Het andere bandlid wordt verdedigd door Vanessa. Kim verdedigt de eigenaar van een bed & breakfast als deze een brutale recensie krijgt.

Debs moeder vraagt Jane om Samantha, een vriendin van de familie, te vertegenwoordigen. Maar Samantha blijkt de lang verloren dochter te zijn van Bobbie. Kim en Grayson werken samen aan een voogdijzaak.

Janes spontane gedrag overtuigt de beroemde, maar onhandelbare en intens gemene modeontwerpster Ellie Tannen om haar zaken voortaan onder te brengen bij Janes firma. Maar Jane krijgt al snel spijt.

Jane en Kim werken samen aan een dicriminatiezaak. Grayson en Vanessa groeien dichter naar elkaar toe.

Jane woont een prijsuitreiking bij waar ze bekroond zal worden voor haar juridisch werk voor de politie. Een vrouw die Jane ervan beschuldigt haar man te stelen zet echter een domper op de feestvreugde.

Parker geeft Kim de opdracht om zijn goede vriend, de bekende tv-producent A.J. Fowler, te verdedigen tegen een aanklacht van een van de deelneemsters van zijn realityshow. Kim heeft echter haar bedenkingen.

Jane gaat de strijd aan met studente Madison en haar moeder. Madison zet onflatteuze foto's van haar klasgenoten op haar blog en ze weigert ze op verzoek te verwijderen. Maar dan wordt Jane zelf slachtoffer.

Wanneer Stacy in een reclamespotje mag acteren en een acteur moet kussen, weet Fred zich geen raad van jaloezie. Jane en Grayson nemen de verdediging op zich van een vrouw die cryogeen wil bevroren worden.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

Genre
Regisseur
Jaar
2010
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie