cover Broad City

Broad City (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
21 minuten
3
HD

Ilana is op zoek naar het perfecte last-minute cadeau voor Lincoln, terwijl Abbi een airco probeert te vinden om de slaapkamer koel te houden.

Er dienen zich nieuwe kansen aan als Abbi eindelijk iemand mag begeleiden bij Soulstice en Ilana heeft succes als bedrijfsdictator.

De verstandskiezen van Abbi worden getrokken en Ilana ziet het als haar missie om haar te verzorgen, wat uiteraard een drugscocktail en gebrek aan supervisie inhoudt.

De date van Abbi en Jeremy eindigt met een verrassing. Ondertussen zoeken Ilana en haar moeder de stad af voor de perfecte handtas.

De meiden gaan op zoek naar het ultieme feestje. Dit laat een vreemde en surrealistische kant van Abbi zien die Ilana's grootste angst bevestigt.

Abbi en Ilana hebben het gevoel dat ze vastzitten in een web van technologie, dus besluiten ze een dagje offline te gaan in het park. Het wordt een dag vol skaten, een hondenhuwelijk en een medisch noodgeval.

De groep gaat op een schip vieren dat Jaime staatsburger is geworden. Bevers lokt Abbi en Ilana weg met de belofte van drank. Ondertussen moeten Lincoln en Jaime zichzelf zien te redden in een zee van bedrijfsjuristen.

Abbi ontdekt iets over Trey dat de machtsbalans verstoort in Soulstice, terwijl Ilana de volgende generatie onderwijst.

Abbi doet grote moeite om een verloren jas terug te brengen en Ilana beleeft een nieuwe romance die haar op een rare manier bekend voorkomt.

De viering van Ilana's 23e verjaardag wordt gekaapt door een weggelopen tiener die de meiden heel St. Mark's Place door achtervolgen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie