cover Prinsessia

Prinsessia (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
27 minuten | Nederlands
9
HD

Kamiel wil een grapje uithalen met de prinsessen. Hij zet een kikker in de fontein. Maar het is niet zomaar een kikker, nee hoor, het is een kikker die in een prins kan veranderen! Het enige wat je moet doen is hem een kusje geven...

De prinsessen moeten samen met Kamiel helpen schoonmaken. Linde en Iris willen ervan onder muizen. Ze verzinnen dat ze de 'de Doornroosjesziekte' hebben. Een ziekte waarbij je heel de tijd in slaap valt. En wie slaapt, kan niet kuisen!

Madeliefje krijgt van Basiel slechts twee tickets voor het Koninklijk bal. De andere vier prinsessen willen natuurlijk niets liever dan met haar meegaan. Iedere prinses doet haar best om Madeliefje te overtuigen om voor haar te kiezen.

De prinsessen moeten voor de les 'Orde en netheid' hun kamer opruimen. Diegene die niet op tijd klaar is, moet een maand lang de school poetsen in de plaats van Kamiel. Natuurlijk wil Kamiel dat er iemand niet op tijd klaar is...

Violet heeft zitten neuzen in het dagboek van Linde. Linde vindt dat niet leuk, een dagboek is geheim! Ze besluit om Violet een lesje te leren. Wanneer Violet opnieuw in het dagboek van Linde leest, staan er wel heel erg rare dingen in.

Roos ontvangt een wel heel belangrijke brief! In de brief staat dat ze gekroond wordt tot koningin. Roos is door het dolle heen! Maar al snel misbruikt ze haar nieuwe titel, tot grote ergernis van de andere prinsessen!

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Prinsessia

Prinsessia

Genre
Jaar
2014
Taal
Nederlands
Studio
Studio 100
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie