cover Piet Piraat Wonderwaterwereld

Piet Piraat Wonderwaterwereld (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
23 minuten | Nederlands
9
SD

In de wonderwaterwereld ga je samen met Piet Piraat in zijn duikschuit op ontdekking in de zee. We ontmoeten de meest ongelofelijke vissen en zeedieren. In deze aflevering ontdek je alles over de bultrug.

In de wonderwaterwereld ga je samen met Piet Piraat in zijn duikschuit op ontdekking in de zee. We ontmoeten de meest ongelofelijke vissen en zeedieren. In deze aflevering ontdek je alles over de orka en het zeeluipaard.

In de wonderwaterwereld ga je samen met Piet Piraat in zijn duikschuit op ontdekking in de zee. We ontmoeten de meest ongelofelijke vissen en zeedieren. In deze aflevering ontdek je alles over de zeeschildpad.

In de wonderwaterwereld ga je samen met Piet Piraat in zijn duikschuit op ontdekking in de zee. We ontmoeten de meest ongelofelijke vissen en zeedieren. In deze aflevering ontdek je alles over de zeeleguaan.

In de wonderwaterwereld ga je samen met Piet Piraat in zijn duikschuit op ontdekking in de zee. We ontmoeten de meest ongelofelijke vissen en zeedieren. In deze aflevering ontdek je alles over de hengelaarsvis.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Piet Piraat Wonderwaterwereld

Piet Piraat Wonderwaterwereld

Genre
Jaar
2014
Taal
Nederlands
Studio
Studio 100
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie