cover Newsroom

Newsroom (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series XL
50 minuten | Engels
9 a t
HD

Seizoenspremiere. Na het Genua-debacle besluiten Will, Mac en de rest van de redactie het voorlopig toch maar even voorzichtig aan te doen wanneer ze andermaal een groot verhaal kunnen brengen, een strategie die hun geloofwaardigheid wellicht ten goede komt, maar niet de kijkcijfers. Neal wordt gecontacteerd door een anonieme bron en weet niet goed hoe hij de zaak moet aanpakken. De bron beweert gestolen overheidsdocumenten te bezitten die onthullen hoe het aanbieden van vervalste nieuwsberichten aan de pers aanleiding gaf tot dodelijke rellen in Kundu. Sloan probeert een overnamepuzzel op te lossen. Maggie moet noodgedwongen Elliot vervangen in de nasleep van de bomaanslagen tijdens de Boston Marathon.

Rebacca moet ACN andermaal verdedigen in een potentiele rechtzaak en Will probeert Neal te beschermen tegen de negatieve gevolgen van het lek bij Defensie. Charlie en Leona bemoeien zich met een vijandige overname waarbij de halfbroer en -zus van Reese - Blair en Randy Lansing - betrokken zijn. Sloan vreest dat Don zich misschien schuldig heeft gemaakt aan profiteren van voorkennis. Maggie overweegt de ethische bezwaren van luistervinken. Hallie betaalt een nachtelijke tweet contant.

Leona en Reece willen geld ophalen om ACN te redden en zo Blair en Randy te dwarsbomen. Will komt tijdens het Persdiner van het Witte Huis voor een verrassing te staan, terwijl Charlie van gedachten wisselt met Lucas Pruit, die zijn oog op ACN heeft laten vallen. Maggies EPA-primeur haalt News Night. Sloan en Don proberen hun relatie verborgen te houden voor de nieuwe onderdirecteur van HR.

Will, die tegen een dagvaarding en een mogelijke celstraf wegens minachting van het hof aankijkt, weigert resoluut om de bron van de gestolen documenten van het ministerie van Defensie te onthullen. Terwijl Charlies minachting voor Lucas het kookpunt nadert, haasten Sloan en Mac zich om te elfder ure nog een aanvaardbaarder koper voor ACN te vinden. Jims relatie met Hallie wordt op de proef gesteld door haar nieuwe baan bij Carnivore, een gloednieuwe website.

Will zit in de cel voor minachting van het hof en weigert nog steeds de naam van Neals bron bij de regering te onthullen. Charlie, die Pruits opdracht om jongere kijkers aan de haak te slaan ter harte lijkt te nemen, draagt een tegenstribbelende Don op om schoolhoofden op te sporen die betrokken zijn bij een zaak van seksueel misbruik in een eliteschool. Sloan geeft uiting aan haar bezwaren rond de nieuwe digitale site van Bree, de vervangster van Neal. Jim en Maggie, die vastzitten op een Russisch vliegveld, proberen zitjes te versieren op een vliegtuig naar Cuba, in de hoop zo een van de - belangrijke - passagiers te kunnen interviewen.

Finale van de reeks. De dood van een collega dwingt Will en Mac om stil te staan bij de mijlpalen in de evolutie van de nieuwsredactie en vooruit te blikken naar de onzekere toekomst van ACN. Maggie gaat naar Washington om te sollliciteren naar een postje als producer op locatie. Neals digitale site wordt lamgelegd voor herstellingen. Leona geeft wijze raad aan Pruit.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Newsroom

Newsroom

Genre
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Bestel Movies & Series XL

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie