cover Scandal
still Ziggo On Demand Scandal

Scandal (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

Er wordt informatie over Quinns verleden en ware identiteit onthuld. Een senator die een publiek schandaal wacht, vraagt Olivia om hulp. Cyrus en Mellie brengen president Fitz in een compromitterende positie.

Olivia en haar team krijgen letterlijk een zware klus om de rotzooi op te ruimen nadat een bekende figuur wordt betrapt in een compromitterende positie; Cyrus en Fitz krijgen te maken met een noodgeval op het gebied van buitenlands beleid.

Een overheidsmedewerker schokt Olivia als hij onthult hoe ver het schandaal reikt. Vragen over Quinns achtergrond zorgen voor spanning. Cyrus probeert de president onder controle te houden. Een oude vlam van Olivia keert terug.

De ouders van een vermiste studente zoeken hulp. David krijgt uit onverwachte hoek hulp bij de Cytron-zaak. Mellie bewijst haar politieke kundigheid.

Een gouverneur neemt het recht in eigen hand nadat z'n vrouw verkracht is. Als James besluit terug te keren naar z'n baan als journalist die schrijft over het Witte Huis, zijn Cyrus en de president verrast.

Olivia krijgt een gecodeerde waarschuwing die Hucks verleden kan onthullen. Olivia vraagt Harrison een onthuld geheim af te handelen. Fitz en Cyrus krijgen te maken met de gevolgen van het voorpaginaverhaal van James.

Het team krijgt te maken met een doorgedraaide miljardair. Olivia en het Witte Huis bereiden zich voor op de 50e verjaardag van de president. Tijdens het onderzoek naar Cytron ontdekt James iets wat het lot van het land zou kunnen veranderen.

Een ramp dwingt Olivia weer voor het Witte Huis te gaan werken. De eerste dagen van het presidentschap van Fitz.

Olivia helpt de vice-president. Cyrus ontdekt de waarheid over het onderzoek van James. Olivia's partners worstelen met onverwacht verraad.

Terwijl Huck wordt vastgehouden in het kader van de Patriot Act, krijgen Olivia en het team hulp van een oude vriend. Mellie krijgt te maken met een compromitterende situatie die invloed kan hebben op de toekomst van Fitz.

Het Witte Huis is geschokt door nog meer veranderingen. Flashbacks onthullen meer over de verkiezingsfraude. Edison uit een schokkende beschuldiging.

Olivia stort in als haar collega's de waarheid ontdekken over de verkiezingsfraude. Mellie probeert Fitz weer aan zich te binden.

David ontdekt de waarheid over de Cytron-zaak. Olivia, Cyrus, Mellie, Hollis en Verna gaan tot het uiterste om zichzelf te beschermen.

Fitz weet niet wie hij kan vertreouwen. Een knappe vreemdeling (Scott Foley) wekt de interesse van Olivia. Het team van Pope & Associates werkt voor David Rosen aan een zaak.

Olivia en het team fungeren uiteindelijk als invloedrijke koppelaars voor Peter Caldwell, een veelbelovende politicus. David denkt dat hij gevolgd wordt. Fitz krijgt te maken met een netelige gijzelingssituatie.

Fitz' kandidaat voor opperrechter wordt betrapt op een affaire met Olivia's nieuwe, invloedrijke cliënt (Lisa Edelstein). Olivia en Jake blijven met elkaar flirten.

Hollis Doyle's dochter wordt onvoerd. Jake en Olivia tillen hun relatie naar het volgende niveau. Cyrus is vastbesloten om weer in de gratie te komen bij de president. Mellie vertelt Fitz dat hij dingen moet veranderen.

Het team beseft dat een fout te hebben gemaakt bij een oude zaak, waardoor ze allemaal gevaar zouden kunnen lopen. De relatie van Olivia en Jake wordt intenser, terwijl die van Fitz en Mellie een dieptepunt bereikt.

Er komen geheimen uit Hucks leven vóór Pope & Associates boven water. Olivia en Fitz voeren een emotioneel geladen gesprek, zonder zich ervan bewust te zijn dat er misschien iemand meekijkt.

Het team gaat door met hun onderzoek naar de mol en doet een schokkende ontdekking.

Het Witte Huis zit midden in het grootste schandaal tot nu toe en Cyrus bevindt zich in het oog van de storm.

Nu de identiteit van de mol dichterbij is dan ooit, lopen Olivia en haar team groot gevaar.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Scandal

Scandal

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 januari 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie