cover Broad City

Broad City (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
21 minuten
3
HD

Wanneer Ilana ontdekt dat Lil Wayne een geheim concert geeft, probeert ze met Abbi genoeg geld bij elkaar te sprokkelen om kaartjes te kunnen kopen. Hoe eng het ook wordt, de meisjes houden de prijs in gedachten.

De meiden moeten volwassen worden. Abbi wil haar egen wiet kopen als een volwassene en Ilana begint eindelijk aan haar belastingaangifte. Ook zijn de meiden hartstikke stoned.

Ilane probeert wat extra geld te verdienen. Abbi belooft haar buurman dat ze op zijn pakketje zal wachten, maar als ze de bezorger misloopt, moet ze een hele reis maken om het pakketje terug te vinden.

Nadat Abbi een insectenbom in haar appartement moest laten afgaan en Ilana vervolgens haar huissleutels kwijtraakte, moeten de meiden noodgedwongen op straat leven. En dat net voor Abbi's eerste expositie.

Abbi beseft dat ze te aardig is en zet een bitchy masker op en Ilana besluit alles uit zichzelf te halen. Ze gaan naar een chique feest en leren een paar avontuurlijke dj's kennen. Dat kan nooit misgaan.

Na wat rondzoeken naar jongens op Facebook, besluiten Abbi en Ilana om wat echte jongens te gaan versieren in de kroeg. Maar net als Abbi haar nummer heeft gegeven aan een leuke jongen, wordt haar telefoon gestolen.

Abbi en Ilana zitten een storm uit met hun nummer tweeën en nummer drieën (Jaimé, Lincoln en Jeremy) maar krijgen helaas ook gezelschap van Bevers en zijn zus. Ze spelen een potje "Who Done It" terwijl de orkaan buiten raast.

De meiden gaan met Lincoln en wat ex-collega's van de catering op weg naar een bruiloft. Terwijl de reis zich tot een klucht ontpopt, wordt Ilana geconfronteerd met oude vriendschappen van Abbi.

Abbi is blij omdat ze haar kunst verkocht heeft, maar wanneer Bevers te ver gaat, gaat ze op zoek naar een nieuw appartement. Ilana zit in haar eigen hel dankzij het internetbedrijf en een enge ex.

Voor Abbi's verjaardag gaan de meiden naar een superchic restaurant. Hier moet Abbi leren accepteren dat ze 'een vieze sloerie' is, terwijl Ilana zichzelf door een visallergie heen sleept, alleen maar om van het dure eten te kunnen genieten.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Broad City

Broad City

Genre
Jaar
2013
Studio
Comedy Central
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 maart 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie