Vrijheidsstrijders

Vrijheidsstrijders

Intro fixedpage

BIJ Movies & Series STAAN DEZE MAAND DE VRIJHEIDSSTRIJDERS CENTRAAL.

Strijden voor vrijheid. Vechten voor rechten. En knokken voor idealen. Beleef het met de Vrijheidsstrijdersfilms van Movies & Series en Ziggo On Demand. Geniet onder meer van Michiel de Ruyter, Mandela: Long Walk To Freedom en Haar naam was Sarah.

Navigeer met je afstandsbediening naar het On Demand menu en kies Vrijheidsstrijders. Of kijk online met Horizon van Ziggo. Lees meer over online tv-kijken.

Met Movies & Series kijk je onbeperkt duizenden films en series, inbegrepen bij je abonnement. En met Ziggo On Demand zie je de nieuwste films, net uit de bioscoop, nu al thuis.

Ziggo On Demand

image Michiel de Ruyter

Michiel de Ruyter

Frank Lammers speelt de legendarische admiraal Michiel de Ruyter. In de zeventiende eeuw is Nederland een van de grootste zeevarende naties ter wereld. En ook onze held in kwestie is succesvol op de oceanen. Aan land wordt de Ruyter echter meegesleurd in een stroom van politieke conflicten tussen de Republikeinen en aanhangers van Oranje. Als gevolg wordt hij op een onmogelijke missie gestuurd.

image The Maze Runner: Scorch Trials

The Maze Runner: Scorch Trials

In het eerste deel van The Maze Runner wisten Thomas en de andere Gladers uit de levensgevaarlijke doolhof te ontsnappen. Maar of het leven erbuiten zoveel beter is? Dacht het niet. Zoekend naar een verklaring trekken de avonturiers naar Scorch, een troosteloos landschap met bizarre en gevaarlijke hindernissen. Ze komen in contact met het verzet en samen met hen binden ze de strijd aan met WCKD. Deze organisatie, die de Gladers al zoveel leed heeft aangedaan, blijkt een schokkend nieuw plan voor ze in petto te hebben.

image Suffragette

Suffragette

Aan het begin van de 20e eeuw strijden dames uit de arbeidersklasse voor vrouwenrechten. Vreedzame protesten lopen op niets uit. De overgebleven optie? Geweld. De vrouwen zetten alles op het spel: hun baan, hun gezin en hun leven. Aangrijpend historisch drama met Carey Mulligan en Meryl Streep.

image The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

De grande finale van The Hunger Games! Panem moet bevrijd worden en daarvoor moet de manipulerende dictator Snow ophoepelen. Samen met haar team is Katniss degene die hiervoor moet gaan zorgen. Maar eenvoudig is dat niet. Er liggen dodelijke vallen te wachten en er moeten onmogelijke keuzes gemaakt worden. Een akelig spannend slot van deze reeks met Jennifer Lawrence voor het laatst in de hoofdrol.

Movies & Series

image Mandela: Long Walk To Freedom

Mandela: Long Walk To Freedom

Idris Elba kruipt in de rol van Nelson Mandela. Als jonge advocaat ontwikkelt hij zich als vrijheidsstrijder met een sterke politieke boodschap. Om deze over te brengen gaat hij wapengeweld niet uit de weg. Al snel wordt hij gezien als bedreiging en wordt voor lange tijd opgesloten. Dit weerhoudt Mandela er niet van om zijn idealen te verkondigen en blijft strijden tegen apartheid. Gebaseerd op de gelijknamige autobiografie van Nelson Mandela.

Kijk online met Horizon van Ziggo
image Haar naam was Sarah

Haar naam was Sarah

In de nacht van 16 juli 1942 wordt de 10-jarige Sarah samen met haar ouders opgepakt tijdens de razzia in Parijs. Niemand ziet echter dat het jonge meisje haar kleine broertje Michel in een kast verstopt, vlak voordat de politie het appartement binnendrong. 60 jaar later schrijft de Amerikaanse journaliste Julia een artikel over deze razzia. Ze duikt de archieven in en ontdekt het verborgen geheim van haar eigen schoonfamilie.

Kijk online met Horizon van Ziggo
image Sonny Boy

Sonny Boy

1928, Nederland: Waldemar en Rika ontmoeten elkaar, maar komen uit totaal verschillende werelden. Hij komt uit Suriname, is nog geen twintig en student. Zij komt uit Nederland, is getrouwd en moeder van vier kinderen. Kort na hun eerste ontmoeting blijkt Rika zwanger te zijn. Een enorm schandaal voor die tijd. En dat terwijl de Tweede Wereldoorlog voor de deur staat. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Annejet van der Zijl.

Kijk online met Horizon van Ziggo

Benieuwd naar het volledige aanbod? Navigeer dan met je afstandsbediening naar het On Demand menu en kies Vrijheidsstrijders.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Captain Jack Sparrow vier keer

Al die willen te kaap’ren varen, moeten mannen met baarden zijn. Net als Jack Sparrow en zijn collega's. Om Pirates of the Caribbean 1-4 te zien, kun je overigens zonder baard. Nu bij Ziggo On Demand.

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.