The Bridge - seizoen 3

The Bridge - seizoen 3

Vanaf 1 december bij Movies & Series

Wanneer de Deense Helle Anker vermoord wordt gevonden op een bouwterrein in Malmö, wordt de Zweedse rechercheur Saga Norén op het onderzoek gezet. Anker was getrouwd met een Zweedse vrouw.

Seizoen 3, nieuw bij Movies & Series van Ziggo en tijdelijk exclusief!
(ook seizoen 1 en 2 zie je bij Movies & Series)

Omdat haar voormalige Deense partner Martin Rohde een gevangenisstraf van tien jaar uitzit, wordt Norén ditmaal voor het onderzoek gekoppeld aan de onaangename Deense rechercheur Hanne Thomsen, die bij een huiszoeking op een landmijn stapt. Haar nieuwe Deense partner is Henrik Sabroe, die in slapeloze nachten zijn zes jaar eerder verdwenen vrouw en kinderen in zijn huis ziet rondlopen.

Het aantal moorden, allemaal gerelateerd aan de moord op Anker, neemt snel toe. Het leven van Saga wordt nog gecompliceerder wanneer haar moeder, die van haar vervreemd is, opeens verschijnt. Dat leidt weer tot pijnlijke herinneringen aan haar dode zus. En alsof dat nog niet genoeg is krijgt ze een nieuwe baas, Linn Björkman. Zij vervangt Hans Petterson, die ook slachtoffer wordt van de gezochte moordenaar. Björkman heeft een andere werkwijze dan Hans, de enige persoon in Noréns leven met wie zij een persoonlijke band voelt.

Het onderzoek brengt diverse verdachten naar boven: een rechtse vlogger, een verslaafde gokker, zijn zwangere vriendin, het hoofd van een beroepsopleiding die ook drugs smokkelt, een makelaar die een affaire heeft met een zeventienjarige jongen, een zelfhulpgoeroe en een steenrijke kunstverzamelaar. Aan Saga de taak om al die moorden op te lossen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Bridge

The Bridge

Jaar
2015
Taal
DNK
Studio
Lumiere
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series