Oranje Boven
?

Oranje Boven

Intro fixedpage

Een koningscollectie aan Nederlandse films bij Movies & Series en Ziggo On Demand

Bij Movies & Series en Ziggo On Demand zie je de mooiste films van Nederlandse bodem. Geniet onder meer van Zwartboek, Hallo Bungalow en J. Kessels.

Navigeer met je afstandsbediening naar het On Demand menu en kies Oranje Boven. Of kijk online met Horizon van Ziggo. Lees meer over online tv-kijken.

Met Movies & Series kijk je onbeperkt duizenden films en series, inbegrepen bij je abonnement. En met Ziggo On Demand zie je de nieuwste films, net uit de bioscoop, nu al thuis.

Movies & Series

image Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen

De dames uit het Gooi maken de stap van tv naar het witte doek. Het leven van de vriendinnen Cheryl, Claire, Roelien en Anouk liggen aardig overhoop. Om een beetje bij te komen van hun problemen besluiten ze om met zijn vieren op vakantie te gaan. Ze reizen af naar Frankrijk, en eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

Kijk online met Horizon van Ziggo

image Zwartboek

Zwartboek

De Joodse zangeres Rachel Steinn (Carice van Houten) sluit zich tijdens de Tweede Wereldoorlog aan bij het verzet. Om haar Joodse identiteit te maskeren gaat ze over straat als Ellis de Vries, en papt aan met een hoge Duitse officier. Wanneer haar poging tot het bevrijden van een groep verzetslieden mislukt wordt ze door zowel het verzet als door de Duitsers als verrader aangewezen.

Kijk online met Horizon van Ziggo

image App

App

Psychologiestudente Anna gaat na een verkeersongeval, waarbij haar broertje Stijn verlamd is geraakt, helemaal op in haar eigen virtuele wereld. Ze is verslaafd aan haar smartphone en social media. Na een wild feest, waar ze zich weinig van kan herinneren, ontdekt Anna dat een onbekend iemand op haar telefoon een mysterieuze app heeft geïnstalleerd, die een antwoord geeft op al haar vragen. Als ze cryptische teksten en codes ontvangt, die samenhangen met de plotselinge en raadselachtige dood van mensen uit haar omgeving, dringt langzaam tot haar door dat het meer is dan een handige app.

Kijk online met Horizon van Ziggo

Ziggo On Demand

image Hallo Bungalow

Hallo Bungalow

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun leven meer dan zat zijn. Ze besluiten de criminele parkmanager te chanteren om voldoende geld te verdienen voor een nieuw leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander en huurt twee low budget huurmoordenaars in om zijn chanteurs te vinden. De vrouwen moeten alles op alles zetten om te overleven.

image J. Kessels

J. Kessels

XL-frikadellen, bier, frituurvet, Duitse braadworsten, propvolle asbakken, stripclubs en oja, een lijk. J. Kessels, gaat over de bizarre roadtrip van literair pulpschrijver Frans (Fedja van Huêt), die last heeft van een writer’s block. In opdracht van een onbekende rijdt hij samen met zijn oude vriend J. Kessels (Frank Lammers) in diens oude Toyota Kamiza van Tilburg naar Hamburg, om een vreemdgaande frikadellenhandelaar (Ruben van der Meer) op te sporen.

image De Reünie

De Reünie

Het leven zit niet mee voor de 35-jarige Sabine. Na een burn-out keer ze terug op haar werk, maar hier voelt ze zich totaal niet meer thuis. Het enige lichtpuntje is een nieuwe ontmoeting met haar jeugdliefde Olaf. Samen met hem probeert Sabine haar leven weer op te pakken. Maar een uitnodiging voor een reünie van haar middelbare school rakelt het verleden op. Ineens herinnert ze zich de verdwijning van haar hartsvriendin Isabelle weer. Ze gaat op onderzoek uit en komt steeds dichterbij het ware, angstaanjagende verhaal achter de verdwijning.

Benieuwd naar het volledige Oranje-aanbod? Navigeer dan met je afstandsbediening naar het On Demand menu en kies Oranje Boven.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Captain Jack Sparrow vier keer

Al die willen te kaap’ren varen, moeten mannen met baarden zijn. Net als Jack Sparrow en zijn collega's. Om Pirates of the Caribbean 1-4 te zien, kun je overigens zonder baard. Nu bij Ziggo On Demand.

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.