© 2010 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
Meer Myprime in mei

Meer Myprime in mei

Ook bij MyPrime in mei: Lost Girl en De Rouille et d'os

Lost girl

De bovennatuurlijke, bi-seksuele en verleidelijke Bo is een succubus. Een wat? Volgens een middeleeuws volksgeloof is een succubus een vrouwelijke demon die zich voedt met de seksuele energie van mensen. Slachtoffers overleven dat meestal niet. Maar Bo groeit op bij gewone mensen en ontdekt pas dat ze een Fae is als haar eerste vriendje dood achterblijft nadat ze voor het eerst seks met hem heeft gehad. Bo is verder een goedaardige Fae, ze leert zichzelf te voeden zonder te doden.

In seizoen 1 ontdekt ze dat er meer Fae zijn, verdeeld over de Dark en de Light Clan. De clans willen dat Bo kiest tussen Dark of Light, maar Bo kiest voor de mensheid. Ze vecht tegen haar bovennatuurlijke aandrang, zoekt naar de waarheid over haar mysterieuze verleden en helpt onderweg anderen hun fouten recht te zetten. De hel in een hotel. Driehoeksverhoudingen. Een bad guy die uiteindelijk niet de bad guy blijkt te zijn. Een serie voor liefhebbers van magische wezens en duistere deals.

De Rouille et d'os

Frans-Belgisch magnifiek melodrama van Jacques Audiard, losjes gebaseerd op de verhalenbundel Rust and Bone van de Canadese schrijver Craig Davidson. De titel slaat op de smaak die je in je mond krijgt als je een klap in je gezicht hebt gekregen.

Alain is een werkeloze twintiger en zorgt in zijn eentje voor zijn zoontje. Uit nood besluit hij België te verlaten en bij zijn zus in Zuid-Frankrijk in te trekken. Hij vindt er een baan als portier bij een discotheek en ontmoet zo Stéphanie. In eerste instantie heeft hij weinig gemeen met deze elegante orkatrainster. Tot zij bij een ongeluk in haar orkashow haar beide benen verliest. Haar leven stort in, maar Alain staat haar bij. Hij is geen denker maar een impulsieve doener. Hij bedoelt het niet goed en niet slecht. Precies daarom is Alain de juiste persoon om Stéphanie te helpen; zonder medelijden. Zo ontstaat er een speciale en ontwapenende relatie. Een hartverwarmend en gedurfd liefdesverhaal waarin de harde werkelijkheid toch poëtische beelden oplevert dankzij de gedreven regisseur.

Met Matthias Schoenaerts als Alain van Versch. De Vlaamse acteur, bekend van 'Rundskop' en 'De bende van Oss', won met deze rol een César voor Meest Veelbelovende Acteur.

Agenda

Volg de Olympische Winterspelen live bij Eurosport

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari - 22.00 uur

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari - 20.00 uur

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Don't Let Daddy Know

Vrijdag 2 maart - 22.00 uur

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Don't Let Daddy Know

Zaterdag 3 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

BLØF

Zaterdag 10 maart

Bløf komt weer naar de Ziggo Dome! Op 10 maart zie je ze live.

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
MyPrime

Adam Sandler-avond

Zin in een avondje grappen en grollen? Adam Sandler bezorgt je de slappe lach met Big Daddy en Click, nu bij MyPrime.

© 2011 Disney
MyPrime

African Cats

Deze natuurdocumentaire van Walt Disney Studios volgt twee families van katachtigen die hun welpen wegwijs maken in het wild.

Disney

Herbie: Fully Loaded

Start de motoren! Herbie, de eigenzinnige VW-kever is terug. Volgeladen en met nieuwe energie in Disney’s Herbie: Fully Loaded.

© 2011 Lumière
MyPrime

17 Filles

Wat doe je als ouder als je erachter komt dat je tienerdochter expres onveilige seks heeft gehad om zwanger te worden?

Nieuws