Meer MyPrime in april

Meer MyPrime in april

Ook bij Movies & Series deze maand: The Fall seizoen 1-2, The Iron Lady en Snabba Cash I-III!

The Fall seizoen 1-2

In deze psychologische thriller volg je twee jagers: Paul Spector en Stella Gibson. De eerste lijkt een brave huisvader, maar besluipt en vermoordt jonge vrouwen. Laatstgenoemde is een detective die naar Belfast is gehaald om eerstgenoemde op te sporen. Zij begrijpt als geen ander de psychologie van een moordenaar. En hoewel Spector haar in het begin steeds in de luren weet te leggen, brengt ze uiteindelijk zowel de moordenaar als de kijker aan het twijfelen. Wat volgt is een intense klopjacht die tot het uiterste gaat om te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen.

The Iron Lady

Margaret Thatcher was, als leider van de Conservatieve Partij, de eerste vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk. Nadat ze in 1979 werd verkozen, stond Thatcher – ook wel bekend als The Iron Lady - ruim elf jaar aan het hoofd van de regering. Ze voerde een strijd om gehoord te worden in een wereld gedomineerd door mannen, en kreeg te maken met de prijs die voor macht moet worden betaald.

De hoofdrol van Meryl Streep viel verschillende malen in de prijzen. Ze won onder meer een Golden Globe, een British Film Award en sleepte er ook haar derde Oscar mee in de wacht - een record in de categorie Beste Actrice. Streep was tot dan toe zeventien keer genomineerd geweest en had al een Oscar gewonnen voor haar rollen in 'Sophie's Choice' en 'Kramer vs. Kramer'.

Snabba Cash I-III

Zweedse misdaadfilmreeks naar de bestseller van Jens Ladipus. In Stockholm, waar de decadente bovenwereld en de rauwe onderwereld nauw met elkaar verbonden zijn, zwichten drie mannen voor de cocaïnehandel. De ambitieuze student JW zoekt manieren om zijn dure levensstijl te kunnen blijven betalen. De drugsdealende Jorge is op de vlucht voor de politie en de maffia. Met het importeren van een grote partij cocaïne wil hij nog één grote financiële klapper maken. De Joegoslavische huurling Mrado jaagt op Jorge, maar wordt afgeleid door de zorg voor zijn jonge dochter. Terwijl JW steeds dieper afglijdt in de georganiseerde misdaad, brengt hij het lot van hen samen in een strijd op leven en dood.

Met zijn debuut Snel geld gaf de Zweedse thrillerauteur en strafrechtadvocaat Jens Lapidus direct een prachtig visitekaartje af. Het boek kreeg geweldig goede kritieken en de rechten zijn inmiddels aan meer dan twintig landen verkocht. Een verfilming van de rauwe bestseller kon niet uitblijven. Sinds de release begin dit jaar in Zweden groeide Snabba Cash uit tot een van de grootste Scandinavische filmhits ooit.

Alle delen van Snabba Cash zijn nu te zien bij Movies & Series.

Agenda

Volg de Olympische Winterspelen live bij Eurosport

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

Imagine Dragons

Maandag 19 februari - 20.00 uur

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari - 20.00 uur

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari - 22.00 uur

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Don't Let Daddy Know

Vrijdag 2 maart

Op 2 en 3 maart komt DLDK terug naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 25 oktober.

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
MyPrime

Adam Sandler-avond

Zin in een avondje grappen en grollen? Adam Sandler bezorgt je de slappe lach met Big Daddy en Click, nu bij MyPrime.

© 2011 Disney
MyPrime

African Cats

Deze natuurdocumentaire van Walt Disney Studios volgt twee families van katachtigen die hun welpen wegwijs maken in het wild.

Disney

Herbie: Fully Loaded

Start de motoren! Herbie, de eigenzinnige VW-kever is terug. Volgeladen en met nieuwe energie in Disney’s Herbie: Fully Loaded.

© 2011 Lumière
MyPrime

17 Filles

Wat doe je als ouder als je erachter komt dat je tienerdochter expres onveilige seks heeft gehad om zwanger te worden?

Nieuws