© 2013 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
Masters of Sex seizoen 1-3
?

Masters of Sex seizoen 1-3

Vanaf 15 juli bij Movies & Series

In seizoen 3 van Masters of Sex schitteren topacteurs Michael Sheen en Lizzy Caplan als wetenschappelijke pioniers op het gebied van seksualiteit.

Masters of Sex vertelt over het bijzondere leven van dr. William Masters en Virginia Johnson en over hun gecompliceerde romance. De onderzoeken van Masters en Johnson hadden grote gevolgen voor hun familie en collega's. Hun studie betekende het startsein voor een seksuele revolutie. Als onbekende wetenschappers van een eenvoudig, klein ziekenhuis in St. Louis kwamen ze plotseling terecht op de omslag van Time Magazine.

In Masters of Sex schitteren Caitlin FitzGerald, Teddy Sears, Nicholas D’Agosto en tweevoudig Golden Globe-winnaar Beau Bridges. Seizoen 1 van deze serie is tot 27 juli te zien op Movies & Series. Heb je seizoen 2 gemist, dan kun je dit tot 27 augustus in zijn geheel bekijken.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Masters of Sex

Masters of Sex

Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
11 januari 2019
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
MyPrime

Black-ish seizoen 1 & 2

‘Kun je als Afro-Amerikaans gezin ook te goed geïntegreerd zijn?’, vraagt Andre Johnson zich af in de sitcom Black-ish. Vanaf 1 november bij Movies & Series. 

MyPrime

4x Julia Roberts

Krijg je geen genoeg van Julia Roberts? Dan zit je deze maand goed bij Movies & Series, met Mona Lisa Smile, Closer, Sneeuwwitje en Money Monster.

© Disney
MyPrime

Disney-pareltjes in september

Tovenaars, prinsessen, dwergen en zeemeerminnen. Disney-klassiekers vervelen nooit! Maar de échte wereld is ook magisch, laat Disney zien in de natuurdocumentaire Chimpanzee.

© 2009-2015 ABC Studios
MyPrime

Pikante series in september

Sluit jezelf op met een grote beker ijs of kruip lekker tegen je lief aan: met deze series van Movies & Series kom je in september niet meer van de bank af.