Laatste kans: Switched at birth en Grand Hotel

Laatste kans: Switched at birth en Grand Hotel

Jammer! Het is de laatste maand voor Switched at birth en Grand Hotel bij Movies & Series. Snel een avondje bingewatchen plannen dus!

Switched at birth seizoen 1 – 5

Twee totaal verschillende tieners moeten hun leven herzien als blijkt dat ze bij geboorte zijn verwisseld.  

Als Bay op school bloedgroepen bestudeert, komt ze erachter dat haar bloedgroep niet overeenkomt met die van haar ouders. Het blijkt dat ze niet hun biologische kind is en dat ze is verwisseld met een andere baby in het ziekenhuis.  

Bay Kennish (Vanessa Marano) en Daphne Vasquez (Katie Leclerc) zijn twee tieners die opgroeien in totaal verschillende werelden. Bay woont in een rijke buurt met haar vader John, moeder Kathryn en broer Toby. Daphne, die op vroege leeftijd doof werd, woont met haar alleenstaande moeder Regina en haar oma in een volksbuurt. De twee tieners komen erachter dat ze bij hun geboorte met elkaar zijn verwisseld. Een worsteling met hun identiteit volgt. Wanneer de Kennishes horen van de financiële problemen van de familie Vasquez, besluiten ze te helpen. Ze vragen Daphne, moeder en oma in hun gasthuis te komen wonen. Deze situatie zorgt voor inzicht in elkaars afkomst en gewoonten, maar is ook zeer confronterend.

Switched at birth is nog tot 30 november 2016 te zien bij Movies & Series.

Grand Hotel seizoen 1 & 2

Achter de fraaie façade van het prestigieuze Grand Hotel in het noorden van Spanje gaat een duistere wereld schuil van geheimzinnige verdwijningen, intriges en hartstocht.

Grand Hotel is in de internationale pers geprezen als het Spaanse antwoord op Downtown Abbey. Het verhaal begint in 1905 wanneer de jonge Julio naar het hotel komt om zijn zus Cristina, kamermeisje bij het hotel, te bezoeken.

Dan blijkt dat Cristina ontslagen is omdat ze een gast zou hebben bestolen, waarna ze van de ene op de andere dag spoorloos verdwenen is. Julio vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit.

Grand Hotel is nog tot 1 december 2016 te zien bij Movies & Series.