Laatste maand op Movies & Series (juni)

Laatste maand op Movies & Series (juni)

Nog 1 maand om deze toppers te kijken

Helaas, pindakaas: Private Practice, Drop Dead Diva, Wallander en Fjällbacka Murders zijn na 30 juni 2016 niet meer beschikbaar op Movies & Series. Je hebt alleen nog deze maand om ze te bekijken!

Private Practice S1-6
Krijg je maar geen genoeg van Grey's Anatomy, dan kun je je tanden zetten in deze spin-off van de bekende medische dramaserie. In zes seizoenen volgen we dokter Addison Montgomery, die het Seattle Grace Hospital heeft verruild voor een privékliniek in LA.

Centraal in Private Practice staat de gerenommeerde chirurg Addison, die we kennen van Grey's Anatomy. Personages uit beide series zijn regelmatig over en weer in een gastrol te zien. Addison is gespecialiseerd in het behandelen van pasgeborenen en heeft een diploma in verloskunde en gynaecologie. Ze gaat in op een job aanbieding van haar vrienden en vroegere studentencollega’s, Naomi en Sam Bennet, bij de kleinschalige kliniek Oceanside Welness Center in Santa Monica. Ze besluit om een frisse start te nemen en verhuist naar Los Angeles voor mooier weer en leukere vooruitzichten.

Drop Dead Diva seizoen 1-3
De oppervlakkige Deb Dobson heeft aspiraties om model te worden, maar daar maakt een auto-ongeluk een abrupt einde aan. Tegelijkertijd wordt de intelligente, maar met een slecht zelfbeeld kampende advocate Jane Bingum op kantoor vermoord.

Deb komt terecht in een tussenstation tussen hemel en aarde, waar beschermengel Fred moet bepalen waar ze naartoe gaat. Ze blijkt niet goed en niet slecht te zijn, waardoor dat voor Fred lastig is te bepalen. Ongeduldig drukt Deb op de returnknop van Fred, waarna ze in het lichaam van Jane terechtkomt. Die is net overleden en qua persoonlijkheid totaal anders. Ze is intelligent en aardig, maar heeft ook te maken met overgewicht.

Seizoen 1-3 zie je deze maand voor het laatst. Seizoen 4-6 blijft hierna gewoon beschikbaar.

Wallander
De Zweedse serie Wallander is een must voor Henning Mankell-fans, met in de hoofdrol een melancholische en ietwat cynische inspecteur met een voorliefde voor Italiaanse opera’s. Hij vertrouwt op zijn instinct en ervaring, maar gebruikt soms onconventionele en illegale middelen om zaken op te lossen.

Zijn dochter Linda, die net afgestudeerd is aan de politieschool, kom het politiecorps in Ystad versterken. Dit is niet altijd naar de zin van Wallander, maar het geeft een extra dimensie en spanning aan de vader-dochter-relatie. Alle afleveringen zijn stuk voor stuk originele verhalen geschreven door de bestsellerauteur Henning Mankell.

Fjällbacka Murders
Fjällbacka Murders speelt zich af op het platteland van Zweden en volgt het leven van de succesvolle crimeschrijver Erica Falck en haar man Patrik Hedström, die politie-inspecteur is. Met hun drie kinderen wonen ze in het dorpje Fjällbacka aan de Zweedse kust.

Dat plaatsje is minder pittoresk dan het lijkt. Fjällbacka wordt regelmatig opgeschrikt door gruwelijke moorden en verdwijningen. Patrik en Erica onderzoeken de misdaden en ontrafelen geheimen die anderen angstvallig verborgen proberen te houden.

Agenda

Hoeveel medailles pakt Nederland in Pyeongchang?

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 29 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
MyPrime

Adam Sandler-avond

Zin in een avondje grappen en grollen? Adam Sandler bezorgt je de slappe lach met Big Daddy en Click, nu bij MyPrime.

© 2011 Disney
MyPrime

African Cats

Deze natuurdocumentaire van Walt Disney Studios volgt twee families van katachtigen die hun welpen wegwijs maken in het wild.

Disney

Herbie: Fully Loaded

Start de motoren! Herbie, de eigenzinnige VW-kever is terug. Volgeladen en met nieuwe energie in Disney’s Herbie: Fully Loaded.

© 2011 Lumière
MyPrime

17 Filles

Wat doe je als ouder als je erachter komt dat je tienerdochter expres onveilige seks heeft gehad om zwanger te worden?

Nieuws