Laatste kans: Criminal Minds en Masters of Sex

Laatste kans: Criminal Minds en Masters of Sex

Nog maar een maand te zien bij Movies & Series

Snel een avondje bankhangen plannen! Je hebt nog een maand om Criminal Minds en het tweede seizoen van Masters of Sex te kijken op Movies & Series.

Criminal Minds - seizoen 1-10

Na elf seizoenen is Criminal Minds onmisbaar in het misdaadserie-imperium van CBS, waar ook de succesvolle CSI-reeks en NCIS toe behoren. De serie draait om een team van FBI-analisten die de meest beruchte criminelen ontmaskeren. Niet aan de hand van vingerafdrukken of andere sporen, maar door in het hoofd van de misdadigers te kruipen en hun denkwijze te ontrafelen.

Vele bejubelde en prijswinnende acteurs maken deel uit van de ensemblecast van Criminal Minds, waaronder Mandy Patinkin (Homeland) en Thomas Gibson (Dharma & Greg).

De seizoenen 1 t/m 10 van Criminal Minds zijn nog tot 31 augustus te zien bij Movies & Series. 

Masters of Sex - seizoen 2

Seks? Daar werd in de jaren vijftig alleen achter gesloten deuren over gepraat. Laat staan dat er in de wetenschap veel aandacht aan besteed werd. Toch komen de eigenzinnige wetenschappers William Masters en Virginia Johnson op de proppen met een baanbrekend onderzoek naar de lichamelijke reacties van mannen en vrouwen op seks. En daarmee openen ze de deuren naar een seksuele revolutie!

De aantrekkingskracht tussen de getrouwde William (BAFTA-winnaar Michael Sheen) en de ambitieuze Virginia (Lizzy Caplan) is vanaf de eerste seconde onvermijdelijk. Is het gewoon wederzijdse bewondering? Of schuilt er toch meer achter?

Seizoen 2 van Masters of Sex is nog t/m 27 augustus te zien bij Movies & Series. Seizoen 3 blijft daarna nog wel beschikbaar.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.

HBO

Veep - seizoen 6

Weinig politieke sitcoms in Amerika zijn zo succesvol als de HBO-serie Veep. Selina Meyer probeert zich als vice-president overeind te houden in het Witte Huis, terzijde gestaan door een niet al te competente staf.