4x Julia Roberts

4x Julia Roberts

Mona Lisa Smile, Closer en meer

Krijg je geen genoeg van Julia Roberts? Dan zit je deze maand goed bij Movies & Series en Ziggo On Demand, met Mona Lisa Smile, Closer, Sneeuwwitje en Money Monster.

Mona Lisa Smile

Nu bij Movies & Series

Julia Roberts speelt de gepassioneerde lerares kunstgeschiedenis Katherine, die in de jaren ‘50 probeert haar brave studentes uit hun keurslijf te bevrijden. De ongetrouwde dertiger gaat aan de slag op de prestigieuze, conservatieve universiteit Wellesley College, waar alleen de slimste meisjes uit de Verenigde Staten worden toegelaten.

De studenten leren braaf hun lesstof, maar hebben maar één doel voor ogen: trouwen. Ze hebben geen ambities en worden voorbereid op een leven als huismoeder. Katherine probeert de meisjes ervan te overtuigen dat dit niet het ideaalbeeld hoeft te zijn. Maar de schoolleiding is hier niet blij mee. In de schoolbanken zien we onder meer Kirsten Dunst, Julia Stiles en Maggie Gyllenhaal, die worstelen met de opgelegde idealen uit het Amerika van zestig jaar geleden.

Beschikbaar tot 31 december 2017.

Closer

Nu bij Movies & Series

Twee mannen en twee vrouwen raken verstrikt in een web van lust en jaloezie. Natalie Portman speelt de Amerikaanse stripper Alice, die journalist Daniel (Jude Law) verleidt en een relatie met hem krijgt. Maar dan ontmoet Daniel fotografe Anna (Julia Roberts), die net in scheiding ligt. Hij wordt verliefd op haar. Als dermatoloog Larry (Clive Owen) in aanraking komt met Anna ontstaat er ingewikkelde vierhoeksverhouding die jarenlang aanhoudt, soms stopt en dan weer opduikt.

Closer is een verfilming van het gelijknamige toneelstuk van Patrick Faber, geregisseerd door Mike Nichols. Clive Owen en Natalie Portman wonnen een Golden Globe voor beste mannelijke en vrouwelijke bijrol.

Beschikbaar tot 31 december 2017.

Sneeuwwitje (2012)

Nu bij Movies & Series

Rimpels. De boosaardige koningin Clementianna (Julia Roberts) heeft er haar handen vol aan. Regisseur Tarsem Singh (Immortals) geeft klassieke sprookje over Sneeuwwitje en haar wraakzuchtige stiefmoeder een nieuwe twist. Clementianna probeert het hart te veroveren van prins Andrew (Armie Hammer, The Social Network) om zo haar troon veilig te stellen. Maar Andrew valt als een blok voor Sneeuwwitje (Lily Collins), die zich niet zonder slag of stoot door de koningin laat passeren.

Beschikbaar tot 30 september 2017.

Money Monster

Nu al te huur bij Ziggo On Demand

Lee Gates (George Clooney), de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld. Regie: Jodie Foster.