Griezelen met kids

Griezelen met kids

Frankenweenie, Casper’s Griezelschool en meer

Alvast opwarmen voor Halloween? Bekijk Frankenweenie, Casper’s Griezelschool en nog veel meer griezels bij Movies & Series.

Frankenweenie (6+)

Nu bij Movies & Series

Victor is ontroostbaar wanneer zijn hondje Sparky overlijdt. Hij komt op het lumineuze idee om met behulp van bliksem zijn trouwe viervoeter weer tot leven te wekken. En dat lukt! Maar wat zijn de gevolgen? Frankenweenie is een geestig zwart-wit horrorsprookje van Tim Burton en een ode aan horrorklassieker Frankenstein.

Burton maakte in 1984 al een gelijknamige korte film toen hij als beginnend filmmaker voor Disney werkte. Zijn werkgever vond de film destijds te eng voor kinderen, waarna het op de plank verdween. Dertig jaar later huurde Disney de inmiddels succesvolle animator opnieuw in voor Alice in Wonderland. Na dat daverende succes kreeg Burton de kans om Frankweenie nieuw leven in te blazen met deze prachtige film.

Beschikbaar tot 5 maart 2017.

The Magic Roundabout (6+)

Nu bij Movies & Series

De knullige hond Dougal (stem: Robbie Williams) raakt betrokken in een magisch avontuur om de kwaadaardige tovenaar ZeeBad te verslaan. Zeebad wil de wereld in een ijsklomp veranderen en om daarin te slagen heeft hij drie magische diamanten nodig. Als het baasje van Dougal, Florence (Kylie Minogue), vast komt te zitten door toedoen van ZeeBad, gaat het hondje samen met zijn vriendjes Ermintrude (Joanna Lumley), Brian(Jim Broadbent) en Dylan (Bill Nighy) op zoek naar de diamanten.

Beschikbaar tot 2 februari 2017.

Het Geheim (alle leeftijden)

Nu bij Movies & Series

Ben (8) is gek op goochelen, net als zijn klungelige vader (Theo Maassen). Samen gaan ze in de leer bij een echte goochelaar (Daan Schuurmans). Maar dan goochelt de vader van Ben per ongeluk zijn vriendinnetje Sylvie weg. Poef! Ze lijkt in rook te zijn opgegaan. De truc is gelukt! Maar hoe krijgen ze Sylvie weer terug?

Beschikbaar tot 31 maart 2017.

Casper’s Griezelschool (6+)

Nu bij Movies & Series

Casper het vriendelijke spookje is veel te aardig. Het wordt tijd dat hij volwassen wordt en mensen de stuipen op het lijf jaagt. Dus moet Casper naar de Griezelschool om het vak te leren. Maar hij blijft zo vriendelijk dat zelfs de ergste schurken er moedeloos van worden. Als Casper achter de slechte plannen van de tweekoppige directie van de school komt, moet hij echt in actie komen. Hij krijgt daarbij hulp van zijn vrienden mummie Ra en zombie Mantha.

Beschikbaar tot 30 november 2016.

Bibi Blocksberg en het Geheim van de Blauwe Uilen (alle leeftijden)

Nu bij Movies & Series

Bibi Blocksberg heeft slechte cijfers gehaald op school. Ze is namelijk veel te veel bezig met haar opleiding tot heks. Daarom moet ze nu naar een vakantiekamp voor wiskunde. Daar ontdekt ze dat het schoolhoofd, Dr. Quirin, een groot geheim heeft. Bibi is vastbesloten om samen met haar vriendinnetje Elea het geheim te ontrafelen.

Beschikbaar tot 1 december 2016.