Nieuwe Movies & Series series in augustus

Nieuwe Movies & Series series in augustus

Marvels’ Agents of S.H.I.E.L.D., Occupied, e.a.

Die zeeën van vrije tijd vul je deze zomer met de leukste series. Politieke intrige, superhelden of humor: Movies & Series heeft voor ieder wat wils.

Marvels’ Agents of S.H.I.E.L.D. - seizoen 1-2

Vanaf 1 augustus bij Movies & Series

Dat het immense Marvel-universum vol zit met superhelden, goden en buitenaardse wezens is je waarschijnlijk niet ontgaan. In de succesvolle serie Agents of S.H.I.E.L.D. is dat natuurlijk niet anders.

Agent Phil Coulson (Clark Gregg) krijgt de opdracht om een exclusief team van agenten samen te stellen. Onder de naam S.H.I.E.L.D. moeten zij de wereld beschermen tegen een onzichtbare, maar extreem gevaarlijke vijand.

Beschikbaar t/m 31 juli 2017.

Occupied - seizoen 1

Vanaf 1 augustus bij Movies & Series

Het eerste seizoen van Occupied zit vol politieke intrige, schandalen en spanning. Niet zo gek ook: de Noorse serie is afkomstig van de makers van de succesvolle Millenium-trilogie én bedacht door bestsellerschrijver Jo Nesbø.

In Occupied besluit de Noorse regering alle olie- en gaswinning in de Noordzee te stoppen. Met steun van de Europese Unie valt Rusland het land binnen. Dat Noorwegen overstapt op duurzame energie, wil namelijk niet zeggen dat de rest van Europa daar klaar voor is! Hoe lang kan de schijnvertoning van rust en vrede standhouden? En hoeveel zijn de Noorse machthebbers bereid op te geven voor vrijheid?

Beschikbaar t/m 31 juli 2017.

Bad Teacher - seizoen 1

Vanaf 4 augustus bij Movies & Series

Na een slordige scheiding blijft Meredith Davis (Ari Graynor) achter zonder man, geld en huis. En voor iemand die een luxe luizenleventje gewend is, valt dat behoorlijk rauw op haar dak. Daarom bedenkt ze een plan: aan de bak als lerares op de middelbare school, een rijke, single vader aan de haak slaan en uiteindelijk weer terug naar haar oude, zorgeloze lifestyle. Hoe moeilijk kan dat nou zijn?

Bad Teacher is gebaseerd op de gelijknamige comedyfilm uit 2011, waarin Cameron Diaz de hoofdrol speelde.

Beschikbaar t/m 3 augustus 2017.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.

HBO

Veep - seizoen 6

Weinig politieke sitcoms in Amerika zijn zo succesvol als de HBO-serie Veep. Selina Meyer probeert zich als vice-president overeind te houden in het Witte Huis, terzijde gestaan door een niet al te competente staf.